Super zycze powodzenia i trzymam kciuki za nas obieWitam . Ja też mam wstępny termin na 22lupca lipca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super zycze powodzenia i trzymam kciuki za nas obieWitam . Ja też mam wstępny termin na 22lupca lipca
Jak cudownie, mój taki wspaniałomyślny nie jest muszę go tez wyciągnąć do kina bo w sumie dawno nie byliśmy
Ooo kurczę [emoji173] super. Moj mi za to kiedyś pokój wysypal platkami róż jak z pracy wracalamA ja wam sie pochwalę bo moj to romantyk pewnego razu po pracy czekala mnie taka cudowna niespodzianka
Ooo kurczę [emoji173] super. Moj mi za to kiedyś pokój wysypal platkami róż jak z pracy wracalam
![]()
![]()
Ale czad!!! Mój zrobi wszystko ale trzeba go na początku naprowadzićA ja wam sie pochwalę bo moj to romantyk pewnego razu po pracy czekala mnie taka cudowna niespodzianka
Ale czad!!! Mój zrobi wszystko ale trzeba go na początku naprowadzić![]()
Dobranoc śpijcie dobrzeDobranoc dziewczynki ja i moje 4 mm idziemy lulu bo ta dwojka moja juz chrapie wiec i pora na nas . Wpadne jutro papa
Mungo a który to tydzień?![]()