Agatka29
Fanka BB :)
Nie no posiukałam się !! Haha ,musimy zaprojektować specjalna mode dla MAM LIPiEc 2018 będą występować parówki w foli,wirki na kartofke słonie ...hahaha nie mogęeh w moim przypadku to tylko ratuje worek na kartofle![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie no posiukałam się !! Haha ,musimy zaprojektować specjalna mode dla MAM LIPiEc 2018 będą występować parówki w foli,wirki na kartofke słonie ...hahaha nie mogęeh w moim przypadku to tylko ratuje worek na kartofle![]()
Kochana ale ci się dzieje ? A na KTG wyszły skurcze ? Co Ci dają ?dob że z szyjka wszystko okiHey dziewczyny ja na Patologii juz skurcze oby mi leki pomogły szyjka na szczęście długa i niech tak zostanie do lipca
![]()
U mnie też problem ;/No i tu jest kolejny problem, ze na prawde nie mam w co sie ubrac[emoji20]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mogę zaproponować papierową torbę na głowę gdy twarze Nam juz spuchnaNie no posiukałam się !! Haha ,musimy zaprojektować specjalna mode dla MAM LIPiEc 2018 będą występować parówki w foli,wirki na kartofke słonie ...hahaha nie mogę
Oki biorę w ciemno ,tylko proszę na torbie ładne brwi mi narysować i wydatne usta ;DJa mogę zaproponować papierową torbę na głowę gdy twarze Nam juz spuchna![]()
O kurczę ale dobrze że już działają, a źle się czułaś czy tak nagle Cię wzięło? Będzie dobrze wycisza te skurcze i będzie dobrze [emoji8] [emoji8]Hey dziewczyny ja na Patologii juz skurcze oby mi leki pomogły szyjka na szczęście długa i niech tak zostanie do lipca
![]()
Regularne skurcze bolesneKochana ale ci się dzieje ? A na KTG wyszły skurcze ? Co Ci dają ?dob że z szyjka wszystko oki
Haha i kreacja wieczoru - sukienka z plandeki!![emoji3][emoji3]Nie no posiukałam się !! Haha ,musimy zaprojektować specjalna mode dla MAM LIPiEc 2018 będą występować parówki w foli,wirki na kartofke słonie ...hahaha nie mogę
Trzymaj się kochana i dawaj nam koniecznie znać...Hey dziewczyny ja na Patologii juz skurcze oby mi leki pomogły szyjka na szczęście długa i niech tak zostanie do lipca
![]()
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Nie no posiukałam się !! Haha ,musimy zaprojektować specjalna mode dla MAM LIPiEc 2018 będą występować parówki w foli,wirki na kartofke słonie ...hahaha nie mogę