Wronka199
Fanka BB :)
Kiwi? Tego nie próbowałamZjedz ze 3 moze 4 kiwi i powinno być ok![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kiwi? Tego nie próbowałamZjedz ze 3 moze 4 kiwi i powinno być ok![]()
Ojej, to wspolczuje[emoji53] W takim razie pozostaje Ci syrop. Ale musisz do regularnie stosowac, a efekt powinien byc po kilku dniach.Od tego zaczynalam[emoji13]
![]()
Ale powiem Ci że czuję że zaczynam sie rozlewac na boki. I w dotyku i wizualnie jest róznica. Nawet rozstępy mi sie na boczkach juz robiąNo dokladnie. Skarpetki sie odciskaja. I nogi takie lekko ciastowate sie robia.
No brzuchy mamy podobne, ale Ty nie masz takich boczkow i pupy[emoji6]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam! Ja mam na nie fazę ale musiałam się opamietać własnie z tego powoduKiwi? Tego nie próbowałam
![]()
Kurcze, to wspolczuje[emoji53]Ale powiem Ci że czuję że zaczynam sie rozlewac na boki. I w dotyku i wizualnie jest róznica. Nawet rozstępy mi sie na boczkach juz robią![]()
Jutro kupie i zobacze moze akurat[emoji3]Polecam! Ja mam na nie fazę ale musiałam się opamietać własnie z tego powodu
No ja tez Ci pisalam o tym kiwi. Dzieki nim nie mam problemow[emoji5]Jutro kupie i zobacze moze akurat[emoji3]
![]()
Mi tez sie na boczkach robia.. Mimo ze smaruję. Ostatnio przeczytałam ze lepsze od tych wszystkich kremow jest olej kokosowy.. Muszę wyprobowacAle powiem Ci że czuję że zaczynam sie rozlewac na boki. I w dotyku i wizualnie jest róznica. Nawet rozstępy mi sie na boczkach juz robią![]()
No ja jadlam śliwki suszone. Pilam z nich wodę itp a ale o kiwi pierwsze słyszęNo ja tez Ci pisalam o tym kiwi. Dzieki nim nie mam problemow[emoji5]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To jeszcze to Ci pozostalo[emoji5]No ja jadlam śliwki suszone. Pilam z nich wodę itp a ale o kiwi pierwsze słyszę
![]()