SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja slyszalam, że jak się więcej pije wody to wtedy się nie zatrzymuje no i ćwiczenia ( gimnastyka, pływanie) są dobre ... Kiedyś ktoś też tu pisał o masazach na pozbywanie się wodyA co robić, żeby mniej puchnąć?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja slyszalam, że jak się więcej pije wody to wtedy się nie zatrzymuje no i ćwiczenia ( gimnastyka, pływanie) są dobre ... Kiedyś ktoś też tu pisał o masazach na pozbywanie się wodyA co robić, żeby mniej puchnąć?
Dziękuję [emoji4]
![]()
Ja mam 4cmetrowe na samej górze ud z tylu od wewnętrznej stronyPotwierdzam, mój też ma na ramionachWięc, nie czuję się osamotniona
![]()
Jem wiecej niz przed ciaza, ale tez nie ogromne ilosci. Po prostu mam tendencje do tycia[emoji53] Poza tym wydaje mi sie, ze juz zaczynam brzeknac.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego zazdroszczę facetom... Dlaczego oni nie maja rozstępów, cellulitu i nie musza być wiecznie na diecie zeby wyglądać jak człowiek eh... Mój maz tyle je że ja gdybym pochlaniala takie ilości jedzenia jak on ro bym juz ponad 100 kg wazyla... A on nawet brzucha nie ma! I gdzie tu sprawiedliwość
![]()
Hey ja juz po zapisie ktg skurcze juz ustępują [emoji38]
![]()
Dzień dobry
I pomyślcie ile niewykorzystanych ciuszków 56 i 62
Wszystko będzie dobrzeZobaczysz maluszka i od razu się rozchmurzysz [emoji9]
@Lipcowa mamusia dobrze, że skurcze ustają![]()
Trzymam kciuki za Was [emoji8] [emoji8]