Moni17.06
Fanka BB :)
czasami leci szybko a czasami bardzo sie dluzyTo sumie nie tak źle. 5dni leci momentteż bysmy tak z K chcieli. Ale kto by wyrobił na busy i tyle czasu w samochodzie... Wczoraj wyjechal o 21 i będzie dzisiaj ok 13/14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czasami leci szybko a czasami bardzo sie dluzyTo sumie nie tak źle. 5dni leci momentteż bysmy tak z K chcieli. Ale kto by wyrobił na busy i tyle czasu w samochodzie... Wczoraj wyjechal o 21 i będzie dzisiaj ok 13/14
Tak. Na 10.30[emoji3][emoji3]A ty dzisiaj masz wizytę ?![]()
w sedalu i carrfurze tez widzialamW kazdym społem są. W Kauflandzie. W od i do. Nie wiem. Gdzie jeszcze![]()
Ale wygląda ślicznieOdebrałam sukienkęjest ok tylko że światło już kiepskie do tego nie mam normalnego lustra więc średnio wyszło
Zobacz załącznik 842527
Nie przekonasz się jeśli nie spróbujeszWszyscy mnie wypychają , ale ja jakoś chyba za kierownicą nie czułabym się pewnie ..![]()
Niby 3 ale tak na prawdę prawie 4hej ja juz w pracy
u mnie zaczal sie okres 21:00 spie... jestem tak padnieta po calym dniu, i czuje sie strasznie nie ze hormony czy cos bo ja wieczna optymistkawiec łudzę sie ze nadal jestem piekna haha ale rzeczywistosc jest jednak inna woda mi sie zatrzymala bo czuje ogromna różnice w ciele i samopoczuciu i niby jednak tylko 3 mieisiace zostaly ale ile jeszcze zdazymy przytyc...
@Lipcowa mamusia trzymaj sie dobrze ze juz skurcze ustają
co do zatrzymania wody jeszcze bo w 1 ciazy przytylam 30 kg z czego 20 to byla woda...
trzeba pic min 2 l wody codziennie, wyeliminowac calkowicie sól no i wiadomo nie jesc za 5
Szkoda , że takie to życie jest , że trzeba się rozstawać na tak długo. No ale niestety, coś za coś. Z Polskimi realiami moglibyśmy co najwyżej pod mostem zamieszkać.. zwłaszcza ,że po odliczeniu wszystkiego samych opłat wychodzi nam ponad 3tys. A zarobki w Busku to 2tys najwięcej. A ja nie pracuje :/ trzeba to przeżyć.czasami leci szybko a czasami bardzo sie dluzyszybko nam czas zleci i Kazda z nas bedzie sie widziala ze swoim
:*
Ja też przed ciąża wody nie piłam bo nigdy mi nie smakowała...w ciąży zaczęłam się starać w ten sposób, że kupowałam sok pomaranczowy i wlewalam na dno kubka i zalewalam wodaNo z tym piciem to będzie problem, jakoś nie umiem się zmusić do picia wody
Hmm może jakaś gra planszowa jeśli lubi?
Co myślicie o takim daszku? Planuję kupić bo nie mam w zestawie do wózka parasolki
Link do: OSŁONKA PRZECIWSŁONECZNY DASZEK DO WÓZKA FILTR UV
To trzymam kciuki :***Tak. Na 10.30[emoji3][emoji3]
![]()