reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

...jakby tak na to spojrzeć to moje też nudne w sumie... ;)

@Karla88 wiem że miałam nic Ci nie podsyłać ale widziałaś nową dziecięcą kolekcję w H&M?? Właśnie przyszło mi powiadomienie i rzeczy dla dziewczynek szczególnie mnie powaliły... Thnx god że nie mam córki to zostaje mi jakaś kasa żeby kupić coś też sobie :D

reklama
:D ja wczoraj zamówiłam od tego goscia co @olaaa7 polecila 9 rzeczy :D
ale ja paczki na prace kieruje nigdy do domu wiec jak wracam to sa w bagazniku a potem przemycam hahaha jezeli chodzi o sciemnianie w spawie kasy na zakupy to jestem mistrzem ahahahahah mój mąż jakby wiedział o wszystkim to chyba by mnie zabił :D ale to 9 lat praktyki małżeńskiej
Haha no ja jeszcze tej wprawy nie mam :D Do tego nie ułatwia mi, że mamy jedno wspólne konto :p Już widzę oczami wyobraźni jak tachasz te siaty z zakupami z tego bagażnika [emoji28]

Tylko urosept jest ziołowy potem już furagin ale to mocniejsze i raczej za zgodą lekarza
Dziękuję to w takim razie kupię urosept :)

Pp wizycie. Synek zostaje synkiem bez dwóch zdań. Bezwstydnie pokazał jajeczka i siusiaka. Zdjęć nie ma bo zaslanial buzię rączkami choć.doktor.próbował nam ładne 3d zrobić no ale.się nie udało. Waga 750 gram.
A puchniecie mam obserwować. Na razie.ciśnienie i wyniki są ok. Być może taka moja uroda. Z córką.przytylam 33 kilo. Szyjka dluga, zamknięta. Kolejna wizyta 11 kwietnia.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Gratuluję synka :) Szkoda, że nie udało się zrobić fotki buzi no ale najważniejsze, że zdrowiutki :) Jaki już duży, boooźźźu ale te szkraby rosną. Zaraz przekroczą kilogram [emoji173]

Pp wizycie. Synek zostaje synkiem bez dwóch zdań. Bezwstydnie pokazał jajeczka i siusiaka. Zdjęć nie ma bo zaslanial buzię rączkami choć.doktor.próbował nam ładne 3d zrobić no ale.się nie udało. Waga 750 gram.
A puchniecie mam obserwować. Na razie.ciśnienie i wyniki są ok. Być może taka moja uroda. Z córką.przytylam 33 kilo. Szyjka dluga, zamknięta. Kolejna wizyta 11 kwietnia.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow ale już duży ☺️

A Aguś gdzie Wy teraz mieszkacie ? Pewnie pisałaś już nie raz , ale chyba mi umknęło. I swój domek już jest w trakcie remontu tak ?

Jeszcze go nie ma :D siedzę w kolejce w banku i sobie podczytuje :D moze będę sobie radzic haha :p
Mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu (tanim, z odpadającymi kaflami itd., w dodatku na 3 piętrze bez windy....) a w między czasie walczymy z budową metodą gospodarczą.. Ale budowa się opóźnia, wszystko się przeciąga itd... Ja zamiast coś pomóc leżę w domu, itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

No ja po wizycie. Usg nie robił. W końcu coś przytyłam bo aż 3 kg w miesiąc, a długo nic na plusie. Bakterie w moczu jak zwykle, już lekarz rozkłada ręce, bo od początku ciąży z nimi walczę i nic... Glukoza ok na szczęście bo drugi raz nie chciałabym tego ścierwa ohydnego pić. Powoli godzę się z tym, że to prawdopodobnie chłopiec, choć powiem szczerze, że było mi ciężko...
Wiem co czujesz, bo mi wszyscy mowili, że teraz musi być dziewczynka itd. Sam też chyba wkrecilam się w tą córeczkę. I jak usłyszałam, że będzie drugi syn to czułam rozczarowanie. Ale to mija. Będziesz szczęśliwa mama super syna.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu (tanim, z odpadającymi kaflami itd., w dodatku na 3 piętrze bez windy....) a w między czasie walczymy z budową metodą gospodarczą.. Ale budowa się opóźnia, wszystko się przeciąga itd... Ja zamiast coś pomóc leżę w domu, itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale sama myśl, że będziecie mieli swoje nowe wymarzone gniazdko jaka jest budująca! :) Zazdroszczę, jak dobrze pamiętam to aranżujecie stodołę czy coś takiego?

reklama
...jakby tak na to spojrzeć to moje też nudne w sumie... ;)

@Karla88 wiem że miałam nic Ci nie podsyłać ale widziałaś nową dziecięcą kolekcję w H&M?? Właśnie przyszło mi powiadomienie i rzeczy dla dziewczynek szczególnie mnie powaliły... Thnx god że nie mam córki to zostaje mi jakaś kasa żeby kupić coś też sobie :D
Idę sprawdzic :D

Do góry