Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A w którym tygodniu jesteś?Pp wizycie. Synek zostaje synkiem bez dwóch zdań. Bezwstydnie pokazał jajeczka i siusiaka. Zdjęć nie ma bo zaslanial buzię rączkami choć.doktor.próbował nam ładne 3d zrobić no ale.się nie udało. Waga 750 gram.
A puchniecie mam obserwować. Na razie.ciśnienie i wyniki są ok. Być może taka moja uroda. Z córką.przytylam 33 kilo. Szyjka dluga, zamknięta. Kolejna wizyta 11 kwietnia.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, przebudowa starej stodołyAle sama myśl, że będziecie mieli swoje nowe wymarzone gniazdko jaka jest budująca!Zazdroszczę, jak dobrze pamiętam to aranżujecie stodołę czy coś takiego?
Mam koleżankę, która w ciąży przytyła 50kg... Z 50kg na 100kg... Przez tarczycesuper !!! A ja myslalam ze bylam jedna na milion ze przytylam 30 kg![]()
Kardashianka na tyłku majątek zbila. Nie ma co narzekać[emoji2] [emoji2] [emoji2]mój Ł wazy 74 kg ale ma 175cm ... jak tak dalej bedzie to go przeskocze w wadze...
niedosc ze chudy, nie ma boczków tyłek jak kardashianka to jest dramat hahahah jak zyc ?!
24+1.A w którym tygodniu jesteś?szkoda, że te nasze Maluszki tak się zasłaniają zamiast nam zrobić przyjemność
![]()
O kurczę Ty już tak daleko jesteś24+1. Termin mam na 2 lipca wiec moja ciaza jedna z najstarszych tutaj to i dzidziuś prawie najwiekszy.
Suuuuper[emoji8] [emoji8] [emoji8]Pp wizycie. Synek zostaje synkiem bez dwóch zdań. Bezwstydnie pokazał jajeczka i siusiaka. Zdjęć nie ma bo zaslanial buzię rączkami choć.doktor.próbował nam ładne 3d zrobić no ale.się nie udało. Waga 750 gram.
A puchniecie mam obserwować. Na razie.ciśnienie i wyniki są ok. Być może taka moja uroda. Z córką.przytylam 33 kilo. Szyjka dluga, zamknięta. Kolejna wizyta 11 kwietnia.
Super! Oby bylo coraz lepiej!Hey ja juz po zapisie ktg skurcze juz ustępują [emoji38]
![]()