Po kilkunastu latach...Nad moim muszę jeszcze popracować![]()
Poza tym tylko mówi, żeby jeszcze to zamówić, i to, i jeszcze to by się przydało itd [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po kilkunastu latach...Nad moim muszę jeszcze popracować![]()
Zdecydowanie nozyczki dla maluszka. A teraz mlodej obcinam rece nozyczkami a nogi obcinakiem.Dziewczyny lepiej obcinacz czy nożyczki dla maluszka?
Co dostajesz rozkurczowo?Pobolewal brzuszek a skurcze ja wiem.jak wyglądają wiec wiedziałam. Ale noworodki krzyczą ale slychac[emoji4]
![]()
Ale już wielki [emoji33][emoji33][emoji33] gratuluję udanej wizyty [emoji8]Pp wizycie. Synek zostaje synkiem bez dwóch zdań. Bezwstydnie pokazał jajeczka i siusiaka. Zdjęć nie ma bo zaslanial buzię rączkami choć.doktor.próbował nam ładne 3d zrobić no ale.się nie udało. Waga 750 gram.
A puchniecie mam obserwować. Na razie.ciśnienie i wyniki są ok. Być może taka moja uroda. Z córką.przytylam 33 kilo. Szyjka dluga, zamknięta. Kolejna wizyta 11 kwietnia.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No ale już do końca ciąży strach będzieOczywiście, lepiej jak będziesz pod opieką tak długo aż będą pewni że możecie iść do domku[emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Przed ciążą to ja moglam więcej jeść, ale to z powodu bieganiaMój akurat szczupły i brzuszka nie mamoże wcinac i nic [emoji39] za dobrze ma
![]()
2 luteiny dopochwowo coś w kroplowce i zastrzyk rozkurczowy nie pytalamCo dostajesz rozkurczowo?
Tak jak i u mnie , ale damy radę MamuskaNo ale już do końca ciąży strach będzie
![]()
Pewnie a u ciebie tez skurcze?Tak jak i u mnie , ale damy radę Mamuska
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom