kinga30
Fanka BB :)
Od grudnia mam wlaczana nospe 3 razy i magnez 3 razy wcześniej duphaston 3 razy teraz luteinę 2 razy dopochwowo. Jestem 22+1O matko od kiedy tak który tydzien u cb?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od grudnia mam wlaczana nospe 3 razy i magnez 3 razy wcześniej duphaston 3 razy teraz luteinę 2 razy dopochwowo. Jestem 22+1O matko od kiedy tak który tydzien u cb?
![]()
O...dzieki za odpowiedz[emoji5]Był zgłaszany problem z apką, i jeśli nadal nie działa, to pracują nad rozwiązaniem...
![]()
Haha....dali każdemu[emoji28]
No nasze maluszki niech niekombinuja tylko ładnie siedzą w brzuszkach do samego lipca [emoji5]Ojeej trzymam kciuki. No i mnie narazie szyjka ok pozamykana. Leżą ze mną 2 panie do porodu tydzień po terminach biedne bez skurczy rozwarcia
![]()
Aga ja bym wszystkich ciuchow moze jeden worek uzbierala[emoji6] Nawet nie musze nigdzie pakowac bo takie ilosci w ogole nie zawadzaja na polkach[emoji6]Wczoraj spakowałam 6 worków ubrań, do których już nie wejdę.....
Mam nadzieję, że jesienią to się zmieni...![]()
![]()
Kciuki za wizytęAloha!! Ja wlasnie wstalam[emoji13] ide cos szybko zjeść, wziac prysznic i jade do lekarza[emoji3] trzymam kciuki za wizytujace[emoji13][emoji106][emoji106][emoji106]
![]()
[emoji23][emoji23][emoji23] Ty to jestes niepoprawna[emoji3]Mam to samoA tu jeszcze tyle czasu
Dobra wiadomosć jest taka, że przypomniało mi sie czemu jestem zła na Ł! Sniło mi się że masło było w końcu tak drogie, że było mi szkoda tyle pieniedzy wydawać, więc zaczęłam je kraśćA jak Ł się dowiedział to kazał mi przestać
![]()