Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zwróciły się z małą nadwyżkąSuper, gratuluję!
To prawie zakupy się zwróciły
![]()
Kciuki zaciśnięteja poproszę kciuki na 18stą mamy dziś II genetyczne
Zurawina, wit.C. Urosan do picia, ale on dziala moczopednie.Ha skapnie, jak nie teraz to jak przyjdzie paczka, bo mała nie będzie
Jaka jawna dyskryminacja na forum [emoji28]
Najważniejsze, że zdroweMoże następnym razem uda się dziewczynka
Chociaż ja też marzę następnym razem o córeczce
A jeśli chodzi o bakterie w moczu to mnie gin powiedział, że taka może być moja uroda jeśli w posiewie wyjdzie mniej niż 10 do potęgi 3, no i wyszło mniej.
Dziewczyny co polecacie właśnie na te bakterie? Wiem, że rumianek bo ktoś wspominał ale coś z tabletek? Bo kazał mi brać Urosept albo coś podobnego a że Urosept stosowałam ostatnio i mało pomógł to pomyślałam, że może warto spróbować coś innego![]()
No, ja mam trochę spodni, ubrań do biegania, trochę uszytych, trochę zrobionych na szydełku, itdAga ja bym wszystkich ciuchow moze jeden worek uzbierala[emoji6] Nawet nie musze nigdzie pakowac bo takie ilosci w ogole nie zawadzaja na polkach[emoji6]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szczerze mówiąc bym chętnie nie szczepiła od razu po porodzie ale boje się że uruchomi to lawinę nieprzyjemnosci
Dziewczyny czy do porodu trzeba mieć jakąś swoją koszulę?
Tak, jakąś wygodną i której nie szkoda, bo przy porodzie czysto nie jest [emoji14]Zwróciły się z małą nadwyżką [emoji14]
Zwróciły się z małą nadwyżką