Margana
Fanka BB :)
Oj jak slicznie[emoji3]Uff, nadrobiłam was
Zaraz idę odebrać wyniki, ale w między czasie fotka sukienki:
![]()
![]()
A czemu nie można pić więcej pokrzywy?
![]()
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj jak slicznie[emoji3]Uff, nadrobiłam was
Zaraz idę odebrać wyniki, ale w między czasie fotka sukienki:
![]()
![]()
A czemu nie można pić więcej pokrzywy?
![]()
A to mi ta saszetka wlasnie pomogla i do tej pory spokoj. Zrobisz ten posiew to sie okaze czy faktycznie duzo tych bakterii.Nie, tylko ten posiew zrobić. Brałam już amotaks, nie pomógł. Potem taką saszetke piłam, niby jedna tylko i miało nie być bakterii a nadal są.
Super[emoji5]A tu fotka[emoji3][emoji3]![]()
![]()
Ale przy urodzeniu szczepia tylko BCG i WZW. Ja jade do porodu ze swoja szczepipnka na wzw. To moim zdaniem wystarczy. Bardziej sie boje, ze taki noworodek zalapie ktoras z tych chorob w pietwszych dobach.Dokładnie, ja ogolnie nie jestem przeciwna, ale chciałbym dziecko porządnie przebadać m.in u neurologa
SzarePiękne ubrankanajpiękniejsze niebieskie body z sercem [emoji1][emoji1]
![]()
Kurcze, no na prawde cos jest nie tak. Musisz przycisnac diabetologa moze do proby jakiesc zmiany. Albo inna insulina. Albo podzial na dwie dawki a nie jedna. No trzeba probowac jakis modyfikacji. To nigdy nie jest tak, ze cos dziala tak samo na wszystkich. Musi dobrac leczenie odpowiednie wlasnie dla CiebiePowiem Ci, ze ja sama juz z ta insulina nie wiem. Za tydzien mam diabetologa wiec sie musze dopytac. Przed jej braniem mialam wysoki cukier ale w granicach 95-96, a odkad ja biore to mam po ponad 100. Wczoraj mialam 116~ moj rekord... Jest cos takiego ze jak sie wezmie za wiele insuliny, to ona obniza ten cukier za mocno i organizm broniac sie po obnozeniu zaraz go podnosi. Wydaje mi sie ze wlasnie u mnie tak jest. Dziewczyny na forum cukrzycowym polecaly jesc pozna kolacje. Wiec jadlam kolo 23 dodatkowa lekka kolacje. Az 2 dni bylo ok, pozniej znow za wysoki. Dlatego juz nie mam sil i mnie to meczy. Myslalam, ze po insulinie bede miala spokoj wiekszy, a prawda taka ze bardziej sie boje o wszystko
Byłam.. dała mi tylko witaminę C. Jak mam napad kichania, to oczy łzawia, katar , a najgorzej jak mnie to zlapie, w banku, na poczcie czy gdzieś w miejscu takim publicznym :/Nie, nie biore nic. W sumie nie meczy mnie to az tak bardzo. Pewnoe przez to, ze jestem juz po odczulaniu na trawy. A na to mialam bardzo silna alergie. Na roztocza mam mniejsza.
Ale w pietwszej ciazy stosowalam krople do oczu przeciwalergiczne. Kiedys jak u internisty bylam to tez mowila, ze mozna sterydy donosowe. Ale na razie daje rade bez niczego.
Moze umow sie do alergologa i sprobuj chociaz kropli do oczu jak Cie tak bardzo meczy.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ładnie wyglądasz
Masakra ..Było tym bardziej, że ona ma 160 wzrostu...
![]()
Sliczne!K właśnie przyjechał. I SIE KĄPIEwiec korzystam i wstawiam moje perełki
![]()
Zobacz załącznik 842602 Zobacz załącznik 842603 Zobacz załącznik 842604 Zobacz załącznik 842604 Zobacz załącznik 842605 Zobacz załącznik 842606 Zobacz załącznik 842607 Zobacz załącznik 842608 Zobacz załącznik 842609 Zobacz załącznik 842610
Tez sie nad nia zastanawialam. Tylko tak mysle czy ona nie jest z takiego materialu jak fartuchy chirurgiczne?w następny czwartek będą ubranka znowu w lidlu
ja planuje do porodu taką kupić
Link do: JEDNORAZOWA KOSZULA DO PORODU I KARMIENIA uniwers