reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Przykro mi z powodu babci, trzymam kciuki żeby jej się szybko polepszyło [emoji4] pogoda i tutaj jest straszna. Szaro, buro i deszcz [emoji57] nic się nie chce... męża nie ma do jutra wieczorem więc nudno mi i cicho w domu. Mały chyba też odczuwa pogodę bo mniej się dziś rusza...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Mój od wczoraj też jakiś taki spokojniejszy chyba zmęczone nasze ksieciunie i sobie spia[emoji64] [emoji64]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy wasz maluszek tez tak robi ze czasem cały dzień go nie czujesz ...? ja juz wczoraj zaczęłam panikować cały dzien jej nie czułam dopiero o 2 w nocy zaczęła kopać a juz rano o miałam dzwonić do lekarza .. uff ale ulga ze dalej harcuje

Moj franio najwiecej rano i wieczor ale cxasem tylko wieczor I tez rano staje na glowie pije zimne by obudzic
Zazwyczaj po sniadaniu wstaje a i czasem nie to stress [emoji16]
Onaszcxesliwa przykro mi bardzo ;///

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@JustMe55 ze mna idzie przyjaciolka miala cc i ona musiiiii widziec jak wglada naturalny porod i taka dumna chodzi i wszystkim dookola mowi bede przy porodzie bede druga mamą :D moj lukasz nie chce isc byl przy marcelinie nie chce go zmuszac bo jak ma tam byc na sile to niech spada
Mój będzie tylko przy bolach a jak już będzie mega akcja to go kulturalnie "wyrzuce " [emoji1] przynajmniej taki mamy plan no chyba że będzie akurat w pracy jak zacznę rodzic to przyjedzie już na "gotowe " :D też stwierdziłam , że Broń Boże nie będę na nim wymuszać żeby był cały czas , niby potężny facet , twardziel itd ale widzę że nie jest gotowy , a nie chciałabym żeby później coś się zmieniło między nami tylko z powodu mojego "widzi mi się "[emoji3]

No i nadrobiłam ;)

To teraz trochę o mnie ;) [emoji15]

Wczoraj znowu pobierałam krew, wyniki niezłe, nie grozi mi anemia itd, ale gorsze trochę niż miesiąc temu :(
Niestety odbiło się trochę na nich... Zatoki, przez które leżałam bez siły na cokolwiek, dołki psychiczne itd, bo po pierwsze same w sobie źle wpływają, a po drugie słabo mi wtedy szło jedzenie - jadłam mniej i gorzej niż normalnie... Ale już obiecałam Hani, że doły dołami, skaczące hormony itd, ale będę się pilnowała z jedzeniem, nawet jak mi się nie będzie chciało itd, albo będę miała doła, to i tak będę grzecznie jadła....

Trochę posiedziałam u mamy, potem wizyta u endokrynologa - tsh trochę poszło w górę, ale że to może też być skutek zatok itd, to kontrola za 4 tygodnie, i wtedy się okaże, czy zwiększamy dawkę leków czy spadnie trochę...

A potem pojechałam do kuzynki :D
Wróciłam do domu trochę obładowana - zostałam szczęśliwą posiadaczką wózka (implast driver) - 2w1, tzn dość spora gondola i spacerówka ;) kolor niby granatowy, dla mnie bardziej stalowy, ale całkiem ładny, wcześniej w nim jeździła dwójka od kuzyna ;) Ale stan idealny :)
Fotki będą (gondoli, bo spacerówka ciężka, a ja nie mam podnosić...), ale trochę później.... Z wad - trochę ciężki, ale z drugiej strony nie planuję go nigdzie nosić itd. Biorąc pod uwagę, że generalnie nie będzie zbyt dużo używany, to na pewno wystarczy aż nadto :D
Do tego parę drobiazgów, jak np bardzo fajny otulacz na wzór (nie będę musiała się zastanawiać, jakie wymiary, czy gdzie rzep, tylko odrysuję po prostu wykrój), nosidełko, takie coś pomiędzy chustą a nosidełkiem dla maluszka, itd ;)
A w przyszłym tygodniu wizyta u przyjaciółki, gdzie czeka na mnie komplet ubranek po jej córeczce (wyrasta właśnie z 68, więc będę miała komplet 56 i 62, a później większe - między dziewczynami będzie 10 - 11 miesięcy różnicy ;))

Aha, i wybieram się w niedzielę na wykład dla przyszłych mam: Link do: MAMA WIE Katowice - Szkolenia w Katowicach, 18.03.2018 - Evenea
Ponoć bardzo fajne, i warto iść - jest to w centrum Katowic, kosztuje 14zł, więc jak ktoś jest z "okolicy" ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga dobrze, ze wyniki ok. Ze slabsze troche to sie nie obwiniaj, bo to juz taki etap, ze wszystkim nam lekko spadaja.
Fajnie, ze Ci sie udalo z tym wozkiem. Skoro i tak bedziesz kupowac taki do biegania to szkoda kasy wydawac na gondole[emoji5]
A z ciuszkami to tez Ci sie trafilo, bedziesz miala na bierzaco[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mój będzie tylko przy bolach a jak już będzie mega akcja to go kulturalnie "wyrzuce " [emoji1] przynajmniej taki mamy plan no chyba że będzie akurat w pracy jak zacznę rodzic to przyjedzie już na "gotowe " :D też stwierdziłam , że Broń Boże nie będę na nim wymuszać żeby był cały czas , niby potężny facet , twardziel itd ale widzę że nie jest gotowy , a nie chciałabym żeby później coś się zmieniło między nami tylko z powodu mojego "widzi mi się "[emoji3]

U mnie to samo, mój na samą myśl jest blady dlatego nie będę go zmuszać na pewno. Może być ze mną na początku a później niech czeka w bezpiecznym miejscu [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry