kinga30
Fanka BB :)
Mi kazała gin 2 odrazu ja najpierw wzięłam 1 i steistwierdz, że jak nie przejdzie to 2 wezmę do 8 na dobę kazała wziąćMam wziąć drugą? Bo sama nie Wiem...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi kazała gin 2 odrazu ja najpierw wzięłam 1 i steistwierdz, że jak nie przejdzie to 2 wezmę do 8 na dobę kazała wziąćMam wziąć drugą? Bo sama nie Wiem...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
A...o to chodzilo[emoji6] Spoko, rozumiem. Choc mnie te sytuacje w ogole nie smiesza i zastanawiam sie co jeszcze sie wydarzy[emoji53]Nooo ja tez i taki czlowiekowaty już [emoji7]
Moj lekarz pierwszy raz dał mi takie zdj aż byłam zaskoczona
Morgana nie żebyś złe mnie zrozumiała nie śmieje się szyderczo poprostu ty masz jakoś szczęście do nieszczęść
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za rady.. Mam nadzieję że jutro już będzie okMi kazała gin 2 odrazu ja najpierw wzięłam 1 i steistwierdz, że jak nie przejdzie to 2 wezmę do 8 na dobę kazała wziąć
Ja tez wzięłam 2 i piłam miętę :*Dzięki za rady.. Mam nadzieję że jutro już będzie ok
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Masakra jest tak ślisko i takie korki :/Super, ze wszystko dobrze!
No warunki nie sprzyjaja. Moj M pojechal tylko do biedry i pozalowal.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Miętę na szczęście też w domu mamJa tez wzięłam 2 i piłam miętę :*
Sliczne[emoji5]Patrzcie jakie piękne body kupiliśmy 3pak za 15 zł![]()
Moja też pupka w dół a ruchy już całkiem wporzadku czujeUlozenie miednicowe nie ma nic do samego odczuwania ruchow, tylko do tego gdzie te ruchy sa odczuwalne[emoji5]
Jeszcze jest czas, spokojnie. Na pewno niedlugo poczujesz[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Super, ze zdrowa dziewuszka[emoji5]Już jesteśmy po![]()
Na 100% dziewczynka , zdrowa![]()
W poniedziałek muszę przyjechać umówić się na echo serduszka na za 4/5tyg.
W końcu się dowiedziałam ile waży, 430g !!*.* Ssała kciuka i układała się do spania , bo od wczoraj wariowała w brzuszku . Kupiliśmy jej sukienkę , K się nie mógł oprzeć <3 zakochałam się *.*
Zdjęcia wstawię jak już będę w domu![]()
Hahaha padłam [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]Ja byłam przekonana, że chcę aby móż mąż był przy porodzie. Ale własnie obejrzałam na youtubie film z porodu... Chyba wolę, żeby go tam jednak nie było... Sama też wolę tam nie być![]()