Margana
Fanka BB :)
Oby tak bylo!Jak to nie patrz ile tu dziewczyn z maluszkami a są aktywne może nasze dzieci też będą tylko spać i jeść [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby tak bylo!Jak to nie patrz ile tu dziewczyn z maluszkami a są aktywne może nasze dzieci też będą tylko spać i jeść [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, wstawię później zdjęcieSuper, że wszystko ok[emoji106]
A fotki /film macie? [emoji6]
![]()
Jestem przerażona tym ile właśnie wydalam w internetowej aptece a kupiłam tylko to co potrzebne:
-podkłady poporodowe
-majtki poporodowe
-wkładki laktacyjne
-nakładki na brodawki
-krem z lanoliną do brodawek
-tantum rosa-
-podkłady ceratkowe do przewijania
-octenisept
-gaziki jałowe
-grzebien z włosiem naturalnym
-emolient do kąpieli
-krem do ciałka i twarzy (just in case)
-termometr do wody
-termometr do ciałka
-sudocrem
-bepanthen
-sól fizjologiczna
-aspirator do noska
-ręczniki po kąpieli
-cienki kocyk
Zapłaciłam 570 zł :O
A muszę z takich rzeczy kupić jeszcze laktator i zestaw butelek. Nie wspomnę o rzeczach typu materacyk, fotelik, bujaczek, mata itp...
Ja ostatnio z gemmi 460 zł i jeszcze nie wszystko ;/Jestem przerażona tym ile właśnie wydalam w internetowej aptece a kupiłam tylko to co potrzebne:
-podkłady poporodowe
-majtki poporodowe
-wkładki laktacyjne
-nakładki na brodawki
-krem z lanoliną do brodawek
-tantum rosa-
-podkłady ceratkowe do przewijania
-octenisept
-gaziki jałowe
-grzebien z włosiem naturalnym
-emolient do kąpieli
-krem do ciałka i twarzy (just in case)
-termometr do wody
-termometr do ciałka
-sudocrem
-bepanthen
-sól fizjologiczna
-aspirator do noska
-ręczniki po kąpieli
-cienki kocyk
Zapłaciłam 570 zł :O
A muszę z takich rzeczy kupić jeszcze laktator i zestaw butelek. Nie wspomnę o rzeczach typu materacyk, fotelik, bujaczek, mata itp...
Ja sobie kupiłam duza sportowa i planuje druga od mamy pożyczyć a Ty tylko taka chcesz? Ja muszę wziąć suszarkę, kosmetyczke, książkę, pizamy, podklady, pampersy, ubranka, laktator itp itd w życiu bym się nie zmieściła w taka [emoji1] ale jest bardzo ładnaJa już wkoncu w domu przyszła torba z lamilu piękna duża z przegródkami jestem zachwycona spokojnie ja się spakuje do szpitala i małego jak któraś się zastanawia to polecam fakt droga ale warta[emoji7]
Przyszły tez plakaty do dzieci do pokoju musze tylko ramy A4 kupić
No i oczywiście musiałam kupić kilka rzeczy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zamiast podkładów i majtek poporodowych w których bede sie czuła jak w pampersach wolałabym kupić kolejną parę butów...Czyli zakupy udane [emoji23]
Ja sobie kupiłam duza sportowa i planuje druga od mamy pożyczyć a Ty tylko taka chcesz? Ja muszę wziąć suszarkę, kosmetyczke, książkę, pizamy, podklady, pampersy, ubranka, laktator itp itd w życiu bym się nie zmieściła w taka [emoji1] ale jest bardzo ładna
![]()
Ja czuję, że przechodzę i będę leżała tydzień w szpitalu i będą mi wywolywac... Tak podejrzewam bo tak u mnie w rodzinie jestHehehehe ja idę do szpitala na 2 dni tylko [emoji23]
Biorę piżamę, szlafrok, klapki, majtki , szczoteczka pasta żel szampon , ręcznik, podkłady
Do małego tylko pampersy i krem bo reszta daje szpital na wyjście mąż przywiezie ubranka
Torba jest mega pojemna to rozmiar large