Margana
Fanka BB :)
Haha, no ale dzifzius wart wyzeczen[emoji6]Zamiast podkładów i majtek poporodowych w których bede sie czuła jak w pampersach wolałabym kupić kolejną parę butów...![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha, no ale dzifzius wart wyzeczen[emoji6]Zamiast podkładów i majtek poporodowych w których bede sie czuła jak w pampersach wolałabym kupić kolejną parę butów...![]()
Omg, nie zycze masarzu!Nie gadaj ja urodziłam 13 dni po terminie a teraz nie ma bata choćbym sama miała sobie zrobić masaż szyjki urodzę w terminie [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko to faktycznie kazda jedna[emoji6] Moze jednak Ty bedziesz tym wyjatkiem od regoly[emoji5]Hahaha [emoji16] i same będZiemy sobie sutki stymulowac by produkowac oksytocyne? I brać olej z wiesiolka i chodzić po schodach w te i spowrotem? [emoji16][emoji16] aj żeby to nam jeszcze coś dało... Moja siostra tydzień oksytocyne dostawała i mimo tego leżała i lezala... Ja miałam być z lutego a ur się 12marca, siostra miała być że stycznia jest z 7 lutego a druga z czerwca a jest z 11 lipca [emoji23] moje siostry też tak rodzą jak moja mama... Chyba od kad ciąża będzie już donoszona faktycznie zacznę naturalnie wywolywac
![]()
Bardzo bym chciała [emoji16]O matko to faktycznie kazda jedna[emoji6] Moze jednak Ty bedziesz tym wyjatkiem od regoly[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Co do tej ulgi przy partych to ja akurat nie moge tego powiedziec. W ogole to po Twoim wpisie zaczelam sie zastanawiac kiedy ja ulge poczulam i jakos nie potrafie tego sprecyzowac[emoji53]Wow, piąteczek a tu produkcja pełną parą..Czyżby przez ten śnieg..?
Dziewczyny, tak czytam o tym braku przyjaciół wokół.. Kurcze, nie wiem od czego to zależy... :/ ja mam naprawdę wypróbowane 4 przyjaciółki, 2 od czasu studiów, 2 poznane później i sprawdziły się we wszystkich sytuacjach, plus teraz przy chorobie M. okazuje się że mamy duże grono naprawdę super znajomych.. strasznie to doceniam...
Bardzo ładnie to ujęłaśDla mnie te parte to już była mega ulga mówiąc szczerze, @nagini84 dobrze to opisała
![]()
Miałam za pierwszym razem taką fazę że jednego dnia obejrzałam z 20 porodów na YT i myślałam że umrę. Później już ani nic nie oglądałam ani nie czytałam... aż do porodu
@malina_11, nie przejmuj się, ja zdałam za 4 razem chyba... a jeżdże już 18 lat i bardzo lubię. Kciuki będą.
Oplułam się
@Margana, boszzz... współczuję.. doczytałam że mąż ogarnął, ale serio masz babo "przesrane".
@Darka83, Tobie też współczuję strasznie :/ słaba perspektywa, mam nadzieję że do tego nie dojdzie..
HahahhahSłodziaki
Jakby to dziecko kiedyś zobaczyło....
![]()
FionkaOplułam się po raz drugi
Ja byłam w pierwszej ciąży i co do porodu to ni chu chu nie przydały mi się te wskazówki, ale przygotwała mnie mega na "życie z noworodkiem", często są elementy pierwszej pomocy, omawiają nastawienie psychologiczne i emocje- nie tylko poród i zmianę pieluchy. No i moim zdaniem bezcenne dla świeżych tatusiów- nie powie Ci potem że nie wie jak coś zrobić. Ja polecam.
Yyyyyyyy... myślisz że poczytasz?No i z suszarką to też możesz przemyśleć czy na lipiec konieczna
![]()
Jak się nie ma co się lubi...Kuboty sobie kup
Przydadzą się w komplecie do majtek
![]()
Bardzo ladna, ale ona ma chyba wciecie w talii?Taka mi się podoba bardzonie wiem tylko czy będzie dobra więc muszę wybrać się do Mohito
![]()
Link do: Sukienka z perłowym zdobieniem CELEBRATION, MOHITO, TF768-03X
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No właśnie muszę iść zobaczyć jak się ułożyBardzo ladna, ale ona ma chyba wciecie w talii?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Moja w 21t0d 457g. Mysle, ze w normie i Twoja i moja[emoji5]Ile wasze dzidzie ważyły w 20/21 tygodniu?
Moja dzisiaj ( 20.4 tydz) wyszło ze waży 375 g i się zastanawiam czy to mało czy dużo