reklama

Lipcowe mamy 2018

O super, oby to było przejściowe. Będę obserwować :)
Mnie tez jakis tydzien temu przez trzy dni tak bolal dol brzucha, krzyz i pachwiny, ze chodzic nie moglam ani sie poruszac. Przeszlo, ale juz caly vzas mnie tak pobolewa przy chodzeniu. Licze na to, ze to tylko rozciaganie. Dowiem sie we wtorek. Oby Tobie tez przeszlo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
My bylismy w kinie ze znajomymi i ich synem. Potem na lodach i w bawialni. Dzieciaki przeszly sievie w szalenstwach, az moja mloda wyladowala walac glowa w beton[emoji53]

Znajomi dali nam lozeczko po synu, ale niestety jest w biektorych miejscach zaplesniale[emoji20] Szkoda, bo myslelusmy, ze odejdzie nam ten wydatek. No trudno.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

My mamy gościa, przejechał kumpel męża, dziwnie tak spędzać wieczór leżąc na kanapie ;) Na szczęście nie ma zdziwienia raczej zrozumienie. Dobrze, że apap trochę działa to mogę sobie na to pozwolić a nie zalegac w sypialni i cierpieć z bólu :/ Także mam trochę odmiany od codzienności...

My mamy gościa, przejechał kumpel męża, dziwnie tak spędzać wieczór leżąc na kanapie ;) Na szczęście nie ma zdziwienia raczej zrozumienie. Dobrze, że apap trochę działa to mogę sobie na to pozwolić a nie zalegac w sypialni i cierpieć z bólu :/ Także mam trochę odmiany od codzienności...
To super, ze choc jakas odmiana[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja siedzę i nawet wstać nie mogę
Od 13-18 układałam na sklepie rzeczy zdjęcia ubrań a trochę tego było potem obróbka
Tez padam kręgosłup strasznie mnie boli a mały jeszcze kopie
Po pęcherzu
Ciasto nie upieczone a pierdziele jutro upieke

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli jak się ma łożysko przidujace to się krwawi ?
I to lekarz stwierdza przy zwykłym badaniu ?

Krwawilam od 29 tc do 35 kiedy to lekarz musial zakonczyc Bowiem krwawuenie jrst niebrspieczne dla dzidzi I w ten sposob mialam cc na szybko ze ani meza nie bylo , przybyl jak mnie szyli
Ale Nicole chodzj rosnie jak jej rowiesnicy nie widac wczesniactwa

Nie maja pojecia, ale za mna byly trzy babki (16 tydz, 18 tydz i 26 tyg) i kazda z krawieniem.
W kazdym badz razie rzucam robote na 2 miesiace ( gdzies zebym byla w 30 tyg) i wtedy wroce na 6 tyg i urlop, a pozniej macierzynski.
Oby to tylko jednorazowy incydent chociaz 2 tyg tez leciala mi krew, ale malutko i po seksie.
No nic.
Bedzie dobrze. Synus jest silny, a ja dam rade.
Buziaki

Musi byc dobrze!!![emoji110]

reklama
To tak ja wczoraj robiłam zakupy na gemini to patrze wszystko po kilkanascie zł, kupuje tylko to co potrzebne wiec nie wiele wyjdzie. Finalizuje zamówienie a tam 600 zł :O W ikei u Nas jest zawsze tragedia :D Szczególnie w weekendy. Na tygodniu jak bylismy czasami prawie ze na otwarcie to i tak juz duzo ludzi :O
Niestety ze względu na pracę O i budowę tylko niedziela wchodzi w grę...
Ale może jakoś przeżyjemy... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry