Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze wiedziećNiech już sobie idą te mrozy. Ja w swoją kurtkę też przestałam się dopinać, musiałam się przesiąść na wielki płaszcz od siostry.
@_agnieszka_ jeśli szyjesz, możesz sobie doszyć taki panel poszerzający na 2 suwaki do kurtki. Przydaje się potem do noszenia dziecka w chuscie/nosidle jak jest chłodniej.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też - ładnie, słonecznie i cholernie zimnoDzień dobry. U mnie za oknem nadal zima. Ale słońce pięknie świeci.
Gratuluję super weekenduDzień dobry![]()
Obudziłam się właśnie w pięknym hotelowym pokoju. Zaraz prysznic i budzę K , na śniadaniewczoraj Spa, Kolacja, Kąpiel i masaże na wieczór <3 cudownie było *.* Szkoda , że po śniadaniu jedziemy
ale było zaplanowane na rano bo o 12:00 miał jechać do Niemiec. Ale i tak spędziliśmy super dzień i wieczor <3 weekend. W końcu Was podgonie
Miłej niedzieli :*
Dobrze, że są telefony, komunikatory itd... Na mam jak pisałam jedną taką przyjaciółkę, tylko mieszka dość daleko i ma dwójkę małych dzieci, więc zwykle telefon/WhatsApp...Ja mam dwie, ale z jedną kontakt się poluzował ostatnio. No i siostrę, ale przez telefon, bo mieszka za granicą.
Ja właśnie moją najlepszą przyjaciółkę poznałam w pracyBo przeważnie wtedy każdy zastawia się brakiem czasu lub mają nowych znajomych..
W pracy to chyba nie da się mieć przyjaciółek. Lepiej jak wiedzą mniej to mniej gadają. Mniej zazdroszczą :-)
Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom