Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To przyjemny wypad superTo ja tez sie pochwale, dzis nam stuknelo 23+0 tyg. Byleby do przodu
Wczoraj u kuzynki meza bylo bardzo sympatycznie. Na szczescie jej siotry nie bylo, wiec pewnie stad ta luzna atmosfera [emoji23]
Wrocilismy do domu po 1 w nocy. Zanim zasnelam, byla jakos 2.20. Wstalam po 7 bo mnie glod obudzil, przygotowalalam na obiad rzeczy i do lozka znow wskoczylam [emoji16]
Ale co jest najlepsze. Ta kuzynka urodzila w listopadzie coreczke. Boze, dziewczyny jaka ona jest cudowna [emoji7]
Siedzialam kolo niej i tylko ja dotykalam, jak taki cukiereczek. Na rece niestety nie wzielam, nie wiem czemu, ale boje sie nosic cudze dzieci [emoji23]
Juz sie nie moge doczekac az sie Jaś urodzi. Teraz jeszcze bardziej chce takiego malenstwa![]()
Oby szybko przeszło... Ciągle te katary i bóle, bóle głowy i biegunki się nas trzymają... :/Heja! Ja znowu z zawalonym nosemSłońce pięknie świeci ale jest -7 :O Potem może wybierzemy się na jakiś mały spacer
![]()
A to wiadomo, nie ma co na sileTo przyjemny wypad super[emoji5] ja na rece biorę ale nie teraz w ciąży jednak mam strach tym bardziej że nawet zakupów dźwigać nie mogę
Swoje to zawsze inaczej się bierzeA to wiadomo, nie ma co na sile
Ja bardziej pod tym katem, ze boje sie, ze zle uloze, zlapie, ze mi sie wyslizgnie. Nigdy nie mialam takiej sytuacji z moimi dzieciakami, z siostry synami tez. Ale jak mam takie dalsze przytrzymac, to nie. Wole z daleka podziwiac, lub jak lezy to popatrzec i dotknac![]()
A II trymestr miał być taki piękny i przyjemnyOby szybko przeszło... Ciągle te katary i bóle, bóle głowy i biegunki się nas trzymają... :/
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
FaaajnieDzień dobrydziś poczułam śmieszny ruch synka, jakby to była nóżka albo rączka bo bardzo wypukłe - jakby przetarł wewnątrz powierzchnię brzuszka, czułam to pod ręką - może przybył piątkę
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3