Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha, udalo sie, ale ile nerwow mnie to kosztowalo[emoji6]I co udało się coś poskładać ? [emoji4]
Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
Fanie, ze sie tak udalo spedzic czas[emoji5]Dzień dobry![]()
Obudziłam się właśnie w pięknym hotelowym pokoju. Zaraz prysznic i budzę K , na śniadaniewczoraj Spa, Kolacja, Kąpiel i masaże na wieczór <3 cudownie było *.* Szkoda , że po śniadaniu jedziemy
ale było zaplanowane na rano bo o 12:00 miał jechać do Niemiec. Ale i tak spędziliśmy super dzień i wieczor <3 weekend. W końcu Was podgonie
Miłej niedzieli :*
Bo przeważnie wtedy każdy zastawia się brakiem czasu lub mają nowych znajomych..
W pracy to chyba nie da się mieć przyjaciółek. Lepiej jak wiedzą mniej to mniej gadają. Mniej zazdroszczą :-)
U nas też dzisiaj równo 24 tydzienNigdy tak długo w ciąży nie byłam, od teraz aż do porodu będę się czuła jakby to był pierwszy raz
![]()

Oj Ola to zupelnie jak u mnie. Zawsze po szkole kontakt sie urywal. A u mnie w pracy nie da sie z nikim przyjaznic. Mialam jedna taka bliska kolezanke, ale tez zawsze tylko o sobie myslala i w koncu przesadzila[emoji53]Ja nie mam żadnejAle już do tego przywykłam, zawsze kontakt się urywał po zmianie szkoły a w pracy niestety ale też marnie w tej kwestii.
Jolcia a jak biegunka? Przeszlo?Heja! Ja znowu z zawalonym nosemSłońce pięknie świeci ale jest -7 :O Potem może wybierzemy się na jakiś mały spacer
![]()
O to wlasnie swieta racja!Bo przeważnie wtedy każdy zastawia się brakiem czasu lub mają nowych znajomych..
W pracy to chyba nie da się mieć przyjaciółek. Lepiej jak wiedzą mniej to mniej gadają. Mniej zazdroszczą :-)
Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego [emoji4]Dzień dobry!
Zaraz Was poczytam, póki co witam się dopiero śniadaniowo![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mniam, narobiłaś mi ochoty na awokado [emoji3]Dzień dobry!
Zaraz Was poczytam, póki co witam się dopiero śniadaniowo![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom