Ale czemu tak..?Ja wczoraj jak wpadłam do Auchan na dział niemowlaków to mąż siłą mnie stamtąd wyciągał i wypakował wszystko co chciałam kupić ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale czemu tak..?Ja wczoraj jak wpadłam do Auchan na dział niemowlaków to mąż siłą mnie stamtąd wyciągał i wypakował wszystko co chciałam kupić ;(
Czyli różnica tylko w mięsieJa robie taka zupe mexykanska , ale z mięsem mielonymteż pomidory, cebula, czerwona fasola, kukurydza, kmin rzymski
![]()
Jakie ładne zdrowe śniadankoDzień dobry!
Zaraz Was poczytam, póki co witam się dopiero śniadaniowo![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gorzej jak poród będzie się opoznial a Ty już w 43 zamiast w 42 [emoji1]Ja jak myślę "26 tydzień" to mam wrażenie, że bliżej do porodu [emoji23]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj ale ulzylo troche czy tak samo boli?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Hahaha chyba dziecku czegoś brak [emoji16][emoji16][emoji16]![]()
![]()
Pysznie wygląda [emoji4] smacznegoMniam...
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Hahaha[emoji23][emoji23][emoji23]Hahaha chyba dziecku czegoś brak [emoji16][emoji16][emoji16]![]()
![]()
Kurcze to mam nadzieje, ze ulzy tak jak mi!Wydaje się, że jest tak samo tylko przywyklam, że boli i uważam jak chodzę czy jak się przekręcam. Dzięki, że pytasz![]()