Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba trochę tak jestŚmiałam się już, że po tylu latach z O mam takie doświadczenie, jakby to nie było moje pierwsze dziecko [emoji23] tylko odpada przebieranie, mycie itd [emoji23]
![]()
Właśnie też tak z 4 razy dziennie rano czasami bolesne się zdarza
To ja nie mam jeszcze bo nic takiego nie zauważyłam.Twardnienie to takie mało przyjemne napiecie całego brzucha zaczyna się od góry i schodzi na dol zwykle nie trwa dlugo
Współczuję... Bo wiem co czujesz niestetydzien dobry mnie wczoraj glowa bolala i w nocy tak samo pierwszy raz na spaniu czulam bol glowy musialam zaczac dzien od apapu bo chyba bym nie wytrzymala w pracy ...
Mi się z Kacprem zaczęły po 25 tygodniu a teraz będzie 23 skonczony a już się zaczęły i trochę się obawiam.ja troche sie zestresowalam bo z marceliną chyba mi sie takie cos zaczynalo 7-8 miesiac ale szyjka zamknieta wysoka na usg tez wporzadku
Współczuję bólu głowy i przede wszystkim pobudki z bólem głowy... Oby szybko przeszło [emoji106]dzien dobry mnie wczoraj glowa bolala i w nocy tak samo pierwszy raz na spaniu czulam bol glowy musialam zaczac dzien od apapu bo chyba bym nie wytrzymala w pracy ...
Mi się z Kacprem zaczęły po 25 tygodniu a teraz będzie 23 skonczony a już się zaczęły i trochę się obawiam.
Ostatnio miałam dluga szyjkę ale teraz bede na pewno alarmowac, ale wizyta dopiero za 2 tygodnie, leki mam wiec spokojnie lykamjezeli nie sa to skurcze regularne to nie jest to nic złego dziecko poprostu cwiczy tak mi powiedział mój lekarz sprawdzil tez szyjke wiec mnie uspokoil
sprawdzsobie tez na swojej wizycie