reklama

Lipcowe mamy 2018

dzien dobry mnie wczoraj glowa bolala i w nocy tak samo pierwszy raz na spaniu czulam bol glowy musialam zaczac dzien od apapu bo chyba bym nie wytrzymala w pracy ...

reklama
Śmiałam się już, że po tylu latach z O mam takie doświadczenie, jakby to nie było moje pierwsze dziecko [emoji23] tylko odpada przebieranie, mycie itd [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Chyba trochę tak jest :D z kolegami był dzielny hak go odbierałam, ale już w domu "jestem chory" hahahaha

p19u3e3kmh7rg4hs.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

dzien dobry mnie wczoraj glowa bolala i w nocy tak samo pierwszy raz na spaniu czulam bol glowy musialam zaczac dzien od apapu bo chyba bym nie wytrzymala w pracy ...
Współczuję... Bo wiem co czujesz niestety
.. Sen z bólem głowy plus pobudka z bolek do tego jest najgorsza.. Człowiek wstaje zmęczony.. Oby przeszło szybko

p19u3e3kmh7rg4hs.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dzień dobry! Dziewczyny Was nie idzie nadrobić! Jak Wy to robicie, ze macie tyle czasu? Oczywiście codziennie sie staram Was podczytywac, ale nie moge sie wbic w rytm pisania.
Syn od tygodnia ma zapalenie gardla, leczymy sie naturalnie + inhalacje, niby juz lepiej, kaszle tylko z rana, ale nie mam go sumienia jeszcze dawać do przedszkola by nie przyniósł coś gorszego jak jeszcze jest oslabiony.
Za to dziś kupilismy fotelik samochodowy dzidziusiowi :) Adas sie tak bardzo cieszy, od godziny chodzi dumny, ze kupil ten fotelik, mowi do brzuszka "Hania patrz" i pokazuje paluszkiem na nabytek ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry