reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hahaha proszę, wiadomo że tego dnia musisz też być sexy! :tak:

W sumie jak mój Franio :D
No liczę, że jak zrobi się cieplej i dłużej jasno to trochę mi się te godziny poprzestawiają bo u mnie to się śmieją, że chodzi spać z kurami :D

Powiem Ci, że odkąd jestem w ciąży to jakoś zapominam o tym, żeby starać się wyglądać sexi, muszę popracować nad sobą :p A pończochy to dodatkowy plus bo nie muszę martwić się, że będą uciskać albo się zsuwać :) Wczoraj przykleiłam sobie połówki sztucznych rzęs ale oczywiście mój Marcin nie zauważył :p Dopiero jak moja mama powiedziała to się obudził, że no faktycznie :D [emoji28]

Jeszcze 4,5 godziny i do domu :P

No to rzeczywiście fajna cena jeśli jest jak nowy. A z którego jest roku i co to za model? I co to za kolor bo nie widziałam takiego wcześniej? A właśnie, może Ty wiesz, ten daszek się jakoś składa żeby nic nie wisiało? Widziałam, że niektóre foteliki mają z tyłu taki schowek dodatkowy, zapomniałam zobaczyć czy nasz też go ma.
Ten jest cabriofix, ale nawet nie pomyslalam by spytac sie o rok. Kolor to lampard pink, tez jeszcze sie nie spotkalam, nawet na internecie, wiec fotelik musial być kupowany pewnie z dwa lata temu bo ta pani taka miała córkę. Schowek jest, jeszcze nie obczajalam. Daszek jest cieniutki, on sie sciaga z tą rączką.

Ten jest cabriofix, ale nawet nie pomyslalam by spytac sie o rok. Kolor to lampard pink, tez jeszcze sie nie spotkalam, nawet na internecie, wiec fotelik musial być kupowany pewnie z dwa lata temu bo ta pani taka miała córkę. Schowek jest, jeszcze nie obczajalam. Daszek jest cieniutki, on sie sciaga z tą rączką.
No właśnie nasz Citi ma też taki sam daszek, najchętniej to bym go nie ściągała wcale, ale nie chce żeby też tak wisiał sobie.

O żesz... Oby tylko lekkie skręcenie, naderwanie chyba się już usztywnia...
A że na trzeźwo - więcej urazów jest na trzeźwo, bo po alkoholu człowiek jest bardziej bezwladny, i nawet jak się przewraca, to zwykle z mniejszymi konsekwencjami..

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dokładnie tak jak piszesz :) Ile nawalonych w sztok rusków w internecie sie widzi co skaczą nawet z 8 piętra, wstaja i idą dalej. Tak samo gdy człowiek jest nieprzytomny. W latach 70 była katastrofa lotnicza. Na pokładzie wybuchła bomba, samolot rozerwało a stewardessę wyssało na zewnatrz. Zemdlała w skutek nagłej zmiany cisnienia i spadła, upadając w jakies krzaki. Przeżyła jako jedyna.

Ja chyba też do kwietnia to co dla siebie☺️ chociaż jedną koszule zamówiłam dzisiaj przyjdzie ☺️ jak bedzie fajna zamówię drugą
Do ma dzis przyjść przesyłka z 4 koszulami i szlafrokiem a jutro paczka z gemini :D

ja dla siebie do szpitala nie mam nic, a że to mnie najbardziej przeraża, to zostawiam to na koniec :roll:

dzień dobry,
oficjalnie czuje już ruchy Nikosia, nie cały czas ale parę razy za dzień :D najbardziej wierci się z rana i wieczora. Wczoraj mąż nawet poczuł wypychanie pod ręką :D
A Nasz syn jakiś wstydliwy i tylko matce daje sie poczuć :D Serio kopie jak oszalały, Ł przykłada rękę czy głowę i koniec. Gdy kopie tak że widac przez koszulke i powiem "patrz" to też przestaje :D

Super :) A czujesz kopniaki czy takie przemieszczanie? Ja dzisiaj w nocy jak położyłam się na boku to mocno czułam jak maluszek się wierci, super uczucie chociaż bardzo mnie zszokowało bo w porównaniu z delikatnymi kopniaczkami to było coś :D Jestem strasznie ciekawa ile mały już waży a niestety do wizyty jeszcze 17 dni ...
Ja Stasia właśnie najbardziej czuję jak leże na boku. I jak włożę ręke pod brzuch to bardzo mocno dostaje kopniaki po dłoni :)

Dzien dobry w ten zimny poranek.
Wczoraj cały dzień spędziliśmy u moich rodziców. Lezalam na kanapie i mialam lenia. Spojenie dokucza bardzo więc w sumie niewiele.mogę zrobić.
Temat krwi pepowinowej: nasza córka miała pobraną i przechowujemy i u synka też mamy taki zamiar. Tak samo ze.szczepieniami: szczepie na.wszystko. miałam w rodzinie przypadek kiedy nieszczepione dziecko przyniosło krztusiec niemowlakowi. Maluch o mało nie pożegnał.się z życiem.
Zamierzam dziś może ogarnąć się troszkę w domu bo Kongo tu mam. No i muszę z naszym kotem-smarkiem do weta pojechać bo mu się znowu stan pogorszyl. Boję się że to ten moment że podejmiemy decyzję o uspieniu.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi rodzice powiedzieli wczoraj, że Nasza Tekila znowu zaczęła tyłkiem szorować. Znowu trzeba bedzie pójśc do weta na pczyszczanie gruczołów, a ona tego tak nie lubi że aż piszczy, a jak przekraczamy próg gabinetu podkula ogon żebe lekarz nie miał dojscia. Teraz mam fazę na sprawdzanie jak chodzi. U owczarków niemieckich bardzo często występuje dysplazja stawów, na szczęscie na razie nie widac nic niepokojącego

Śmiałam się już, że po tylu latach z O mam takie doświadczenie, jakby to nie było moje pierwsze dziecko [emoji23] tylko odpada przebieranie, mycie itd [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
To Ł ma tak ze mną :D Mnie jest bardzo łatwo uszkodzić. Ogólnie miałąm połamane wszytskie palce niektóre po parę razy, ale 2 złamałam gdy brałam do ręki kubek .... Kostkę skreciłam wysiadając latem z pociagu. Postawiłam nogę i poczułam ból ale myślałam że to zaraz przejdzie. Ale nie przechodziło. Poszłam po 2 dniach do lekarza. Okazało sie po prześwietleniu że mam skręconą kostke i pęknieta kosć śródstopia :D
@Margana mam nadzieję, ze zaraz przejdzie :)

Ja sie czuje dziś jakaś taka połamana. Wszystko mnie boli. Narzekam jak stara babcia :D
Musze się wziąc za porządki w pokoju dziecięcym tj. posegregowac ubrania i je wyniesć do salonu bo dzis ma przyjsc sąsiad pomóc Ł przeniesc łóżko i szafę w inne miejsce. Pradopodobnie wracajac ze świąt bedziemy wiezli juz ze sobą lózeczko, wiec chcemy je już ustawić na docelowym miejscu :)
Miłego dnia!:)

reklama
Zrobiłam sobie kawę ale coś mi nie wchodzi [emoji14] Ale spróbuję wypić, może mnie obudzi skoro tak długo nie piłam.
Chyba ciśnienie.... Znowu zmiana pogody będzie, oby na lepsze i oby tak zostało ;)

Mnie wchodzi obecnie kawa tylko bardzo słaba z dużą ilością mleka najlepiej kokosowego ;)
Ewentualnie do cacao 0,5 łyżeczki rozpuszczalnej...

Jak się nie obudzę po kanapce z awokado i białej herbacie, to zrobię za chwilę cacao z kawą....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry