Moni17.06
Fanka BB :)
To dobrzeNa szczęście tylko lekkie zwichnięcie ufff obędzie się bez gipsu...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dobrzeNa szczęście tylko lekkie zwichnięcie ufff obędzie się bez gipsu...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja z Kacprem przyjaciółki ogladalam![]()
Jakie ladne[emoji3]Moje najmniejsze ciuszki, jest ich dwa razy tyle ale robiłam zdjęcia tylko tym najładniejszym [emoji4] coraz więcej już mam i jestem trochę spokojniejsza dzięki temu. Teraz czekam na kasę i zamawiam rzeczy potrzebne do szpitala [emoji4]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Haha właśnie oglądam kryminalne zagadkija teraz lubie ogladac na fox "kosci" jak leci w sb caly dzien to moge ogladac mój mąż za to mnie gnębi jak moge takie pierdoly oglądc ale te trupy mnie wciagaja![]()
Hahaha[emoji23] Jak zwykle bezbledna[emoji23]Przyszły mi koszule i szlafrok, które zamówiłam! Więc robie Wam pokaz mody ciażowej wieczorowejSama w sobie jestem mało apetyczna, więc poozdabiałam je różnymi smakołykami
Zobacz załącznik 843043 Zobacz załącznik 843044 Zobacz załącznik 843045 Zobacz załącznik 843046 Zobacz załącznik 843047
Omg[emoji33] Oby mu szybko przrszlo! Trzymaj sie z daleka!M mi właśnie napisał że wymiotuje i ma biegunkę, no masakra jakaś, aż się boję że się zarażę![]()
Uwielbiam ten serial. Zwlaszcza pierwsze serie.ja teraz lubie ogladac na fox "kosci" jak leci w sb caly dzien to moge ogladac mój mąż za to mnie gnębi jak moge takie pierdoly oglądc ale te trupy mnie wciagaja![]()
[emoji23][emoji23][emoji23] No nie moge sie ptzrstac smiac[emoji23][emoji23][emoji23]Coś na poprawę humorku haha[emoji4]![]()
![]()