Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
3 mam kciuki za smarczka [emoji110][emoji4]Wrocilam ze smarkiem od weta. Próbujemy leczenia interferonem. 3 zastrzyki każdy 300 zł. Oby pomogło.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też lubię kryminalne [emoji16][emoji16][emoji173]tez lubie
zdrowka dla zwirzaka ja dla swoich tez bym wszystko oddala zebym im pomoc
Ja też czuje bardzo nisko i często uczucie jak bym dostawała w pochwe od góryNo właśnie mi też się coraz częściej zdarza, Mam wrażenie jak bym nisko ja miała.
A to nie jest za dużo jak na kota?On tylko z wieku maluszek. Waży już 5 kg. Kawał chłopa się szykuje[emoji2] [emoji2] [emoji2]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A co to są te ampulki? Pierwsza pozycja na pierwszym zdjęciuPrzygotowane chyba rzeczy apteczne
A tak z ciekawości do każdego stelaza x landera pasuje każda gondola?Ola wrzucam obiecaną fotkę![]()
![]()
Moja to będzie udawać że istnieje byle by prezent byl. Taki typNo ja też wolę zielony, spacerówki nie mam bo dla mnie są niefunkcjonalnewolę coś lzejszegoSuper, ja kupię rainforest ż fischera
Moje ż racji autyzmu są tak racjonalne .że jak wspomniałam coś o wróżce zembuszce to mi powiedziały żebym nie swirowala bo nie są dzidziusiami[emoji23] Super fura, pewnie lekki
![]()
Myślę że to sól fizjologiczna w ampułkachA co to są te ampulki? Pierwsza pozycja na pierwszym zdjęciu
![]()
No tak nisko czasami to boli, że aż syczeć z bólu idzieJa też czuje bardzo nisko i często uczucie jak bym dostawała w pochwe od góry
![]()