G
gosc12
Gość
600postow
Dobry wieczór
Po trochu może ogarnę
miłego wieczoru 
Po trochu może ogarnę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jak mówić jeśli dziecko ma ciągle smoka w buzi i ciągle go ssie? Nie widziałam takiej sytuacji nigdy w pracyHaha, mi sie ten widok akurat nie podoba. Dlatego mojaj nigdy nie pozwalalam na dwor zabietac smoka[emoji6]
A co do mowy to mojej smok w niczym nie przeszkadzal[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Jeśli dziecko czasem wyjmuję i mówi to nie ma problemu, ale są takie co nie wyjmuję z buziMoim akurat też Marysia na 1.5 roku mówiła, już zdaniami. Kacper na 2 latka. Ale kiedyś tez słyszałam opinie, że może opóźniać mowe
Nie no nie jest nami jeszcze aż tak źle przecież jeszcze mimo brzucha wszystko widać jak się pogimnastykujemy[emoji16]Ja przed czwartkiem muszę ogarnąć podwozie i już myślę jak mam tego dokonać nic nie widząc [emoji23][emoji23]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
To wizytujemy razem [emoji4] na którą godzinę?Ja też idę w ten czwartek [emoji16][emoji16] już się nie mogę doczekać
![]()
Ja już nic nie widzę zza brzucha [emoji4]Nie no nie jest nami jeszcze aż tak źle przecież jeszcze mimo brzucha wszystko widać jak się pogimnastykujemy[emoji16]
![]()
Powiem Ci, że odkąd jestem w ciąży to jakoś zapominam o tym, żeby starać się wyglądać sexi, muszę popracować nad sobą [emoji14] A pończochy to dodatkowy plus bo nie muszę martwić się, że będą uciskać albo się zsuwać [emoji4] Wczoraj przykleiłam sobie połówki sztucznych rzęs ale oczywiście mój Marcin nie zauważył [emoji14] Dopiero jak moja mama powiedziała to się obudził, że no faktycznie [emoji1] [emoji28]
U mnie różnica wieku wyszła sama... W sumie nie chcieliśmy zbyt długo czekać, no ale to i tak spore zaskoczenie. No i chyba właśnie będę się rozdwajać[emoji4]
Już w ten weekend przestawiamy zegarki o h więc dłużej będzie jasno [emoji16]

Też mi się bardzo podobal, ale jak już ten wpadł mi w oko to koniec [emoji16] chyba ten liść mnie urzekł,kolor, materiał i melodyjkiMieliśmy dżunglę z Fisher Price i była super [emoji4] teraz kupiłam z Bright Stars [emoji4]![]()
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
A jak to można sprawdzić ?Chyba nie ale pewna nie jestem
![]()
A do czego? Do inchalatora?Myślę że to sól fizjologiczna w ampułkach