• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie no nie jest nami jeszcze aż tak źle przecież jeszcze mimo brzucha wszystko widać jak się pogimnastykujemy[emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No ja wczoraj się tam ogarniałam i myślac, że już skończyłam wzięłam lusterko żeby zobaczyć czy jest ok. Okazało sie ze wygoliłam tam sobie intymną wersję fryzury na niemieckiego dyktatora. Masakra :D

reklama
No ja wczoraj się tam ogarniałam i myślac, że już skończyłam wzięłam lusterko żeby zobaczyć czy jest ok. Okazało sie ze wygoliłam tam sobie intymną wersję fryzury na niemieckiego dyktatora. Masakra :D

...ja kiedyś byłam na wosku i laska tak się ze mną zagadała że z kolei poleciała po całości... obie byłyśmy lekko w szoku a ona zaczęła coś mówić że "chyba nie da się naprawić":-D:-D no raczej.... :-D:-D

Ogólnie rzęsy- o ile nie są jak doczepiona szczota [emoji1]- to chyba niewielu facetów zauważy ale jak założysz jakąś fajną bieliznę, nawet w ciąży, to już na bank [emoji1]
Co do smoczków to na porodówce jedna z dziewczyn zapomniała spakować, a urodził się jej mega wyjec i mąż pędził kupować [emoji1]

Słuchaj, teraz to już nie ma wyjścia [emoji1] Dasz radę [emoji1] A apropos zdjęcia które wrzuciłaś- to młody chodzi tak późno do żlobka? Z ciekawości pytam [emoji4]

@Karla88, gratulacje dla męża! Opijecie to chyba jakąś bavarią? [emoji1] Kurcze, nauka jak człowiek już ma trochę więcej lat, to podwójnie ciężka praca.. Fajnie że już macie za sobą

Dzięki! Zapomniałabym...! [emoji33]

@peszek, fajne płytki!

@martaaa515, a te "kontrolerki" sprawdzają np. dokumenty..? Czy faktycznie możesz posadzić siostrę na czatach? :oo2:

@Jola92, fura wybrana? [emoji4] Piękny kolaż jedzeniowo- piżamowy [emoji1]

@Margana, post: 16434445, jak tam depilacja? Dałaś radę wszystko co było w palnie czy lecisz na raty? [emoji1]

Apropos rozmów o jedzeniu w szpitalu- kolacja u M. dzisiaj, właśnie mi przysłał [emoji1] Szynka z warzywami nawet apetyczna ale kiełba naprawdę imponująca...! :-D:-D

1521480247-482d86fc98c8273c-aaaaaa.jpeg
Weź nawet nie strasz mnie mega wyjcem :D

reklama
@Jola92, fura wybrana? [emoji4] Piękny kolaż jedzeniowo- piżamowy [emoji1]

Apropos rozmów o jedzeniu w szpitalu- kolacja u M. dzisiaj, właśnie mi przysłał [emoji1] Szynka z warzywami nawet apetyczna ale kiełba naprawdę imponująca...! :-D:-D

1521480247-482d86fc98c8273c-aaaaaa.jpeg
Zawęziliśmy wybór do 2. W weekend jedziemy sie przejechać jeszcze raz i jednym i drugim i decydujemy które kupujemy :) Tylko na takie z fabryki bedzie trzeba czekac 15 tygodni :O chyba że bedzie w którymkolwiek salonie w kraju.
Jeśli to nie tajemnica to w którym szpitalu dają takie kiełbachy? :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry