reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem po wizycie. Wszystko w porzadku. Szyjka zamknieta, pessar trzyma dobrze. Brzuch przy badaniu nie jest napiety, wiec te napiecia i bole sa niegrozne.

Dzidzia pomierzona, troche wieksza niz termin z om. Jestem zla, bo nie dostalam wydruku, a nie zapamietalam dokladnie wagi [emoji53] Ale jest jakies 750g. Lekarz mowi, ze biorac pod uwage +- to moze byc i 830g[emoji6]
No i tu sie martwie, bo corka na tym etapie wazyla 630g, a urodzila sie duza[emoji53]

No i jeszcze jedna sprawa...popatrzyl miedzy nogi i pyta jakie imie, ja ze Emilia, a on czy na pewno, a ja, ze tak. A on tak dziwnie patrzy w ten monitor, a ja pytam czy cos jej wyroslo?[emoji33] A on, ze nie chce wchodzic w kompetencje kolegi. I nie wiem teraz co o tym myslec[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Szkoda, że nie robisz filmów podczas usg to byś mogła popatrzeć... To tylko jeden lekarz mówił, że dziewczynka? Na polowkowych nie potwierdził?

f2w39n7303c24ozn.png

reklama

Hej, dziekuje za zapytanie :sorry:
Dobrze . Juz nie krwawie ani nie plamie tylko mam zoltawa wydzieline.
Zauwazylam jednak,ze brzuch mi sie prezy jak stoje,wiec staram sie ruszac jak najmniej.
Zawiozlam dzisiaj zwolnienie do pracy i posiedze miesiac zeby zregenerowac sily.

Mam nadzieje,ze u Was wszystko dobrze. Nie zdaze nadrobic. Wiem tylko,ze duzo z Was ma juz fajne fury. Ja na razie nie.

Z tych przyjemnych rzeczy ,znowu przyszlo kilka ubranek dla mojego malego Slodziaszka ;

IMG_20180320_144444.jpg

IMG_20180320_144459.jpg

Pozdrawiam,

Załączniki

• IMG_20180320_144444.jpg
    IMG_20180320_144444.jpg
    252,3 KB · Wyświetleń: 312
  • IMG_20180320_144459.jpg
    IMG_20180320_144459.jpg
    554,7 KB · Wyświetleń: 321
Nie stac mnie zeby isc gdzie indziej[emoji53] Musze czekac do nastepnej wizyty po swietach. A tak na prawde to chyba sie upewnie na tym usg III trymestru[emoji53]
Kurcze no, zasial taka niepewnosc[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

100% pewności to będziemy miały wszystkie dopiero po porodzie ;) płeć nie ważna, aby zdrowe, no ale nie dziwie się że tak reagujesz

Jestem po wizycie. Wszystko w porzadku. Szyjka zamknieta, pessar trzyma dobrze. Brzuch przy badaniu nie jest napiety, wiec te napiecia i bole sa niegrozne.

Dzidzia pomierzona, troche wieksza niz termin z om. Jestem zla, bo nie dostalam wydruku, a nie zapamietalam dokladnie wagi [emoji53] Ale jest jakies 750g. Lekarz mowi, ze biorac pod uwage +- to moze byc i 830g[emoji6]
No i tu sie martwie, bo corka na tym etapie wazyla 630g, a urodzila sie duza[emoji53]

No i jeszcze jedna sprawa...popatrzyl miedzy nogi i pyta jakie imie, ja ze Emilia, a on czy na pewno, a ja, ze tak. A on tak dziwnie patrzy w ten monitor, a ja pytam czy cos jej wyroslo?[emoji33] A on, ze nie chce wchodzic w kompetencje kolegi. I nie wiem teraz co o tym myslec[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No to teraz masz o czym myśleć [emoji2] super, że wszystko ok [emoji8]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

@Margana super że wszystko Oki!! U mojej siostry w 33 tyg lekarz stwierdził ze jednak chlopczyk a miala byc dziewczynka, dodam że było to 5 lat temu ale oceniał plec jeden z lepszych lekarzy
Najwazzniejsz ze zdrowe!!!
Szkoda ze się wygadalas co do plci :) moze wtedy by powiedzial

reklama
Dziewczyny lepszy zwykły Linomag czy Linomag krem z cynkiem? Chodzi mi o smarowanie pod pieluszke a na odparzenia sudocrem. I wiecie może czy te kremy mają długą datę ważności? Bo właśnie miałam zamawiać razem z rzeczmi dla mnie ale nie wiem czy nie zepsuja się do lipca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry