malina_11
Fanka BB :)
O super! Dziękuję [emoji8]@malina_11 ja mogę polecić ten sernik o ile lubisz kajmak i migdałyJa go uwielbiam [emoji14]
Link do: Sernik kajmakowy
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O super! Dziękuję [emoji8]@malina_11 ja mogę polecić ten sernik o ile lubisz kajmak i migdałyJa go uwielbiam [emoji14]
Link do: Sernik kajmakowy
Szybko zleci mi jakoś teraz tak czas szybko leci ze nie wiem już 24 tydzień i 5 dzienJa dopiero za 2 tygodnie
Pierwsza jest cudowna [emoji9][emoji9][emoji9][emoji7]I jest jeszcze ewentualnie taka
Zobacz załącznik 843249
Zobacz załącznik 843250
Zobacz załącznik 843251
Spokojnie mogę Ci go polecić bo kilka razy już robiłam i zawsze wychodziO super! Dziękuję [emoji8]
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że Ci się podoba i innym dziewczynom tak samoPierwsza jest cudowna [emoji9][emoji9][emoji9][emoji7]
Też tak zawsze mam że mniw boli głowa jak dzień wcześniej płacze, a oczy mam jak bańki.... Mam nadzieję że Ci przejdzie...Witajcie mamuski[emoji5]
Glowa mnie boli po tym wczorajszym placzu, nastroj kiepski. Klade sie jeszcze na chwile, bo musze dzis mloda odebrac z przedszkola.
Milego dnia i powodzenia na wizytach!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Na szczęście ma to rzadko... I ja też mu się odplacam jak trzeba... Śmiałam się kiedyś z niego przy nim z moja mama bo był temat, że szczur chory na wscieklizne go ugryzł i dostawał zastrzyki i moja mama go wyśmiała, że szkoda, że nie pomogło... Aż sikalam ze śmiechuHeja!
@JustMe55 Widz przeżył pokazAle uwaga są skutki uboczne. Pojechał aż dziś do okulisty
I chyba muszę zrobić akcję ratowniczą bo mu wkropili ten środek do rozszerzania źrenic i bardzo źle widzi
@malina_11 nie wiem o co Ci chodzi, ja jestem bardzo poważnym człowiekiem
@SzczęśliwaCiężarna nie odpuszczaj! Normalnie bym nie dawała takiej rady, ale przeczytałam co on nawyczyniał. Ja (poza ciążą) jestem bardzo ale to bardzo temperamentna, ale nigdy nie potraktowałam tak, żadnej bliskiej osoby. Az serce sie kraja jak sie to czyta. Ja wyszłam za oazę spokoju, chyba tego potrzebowałam i przeciwieństwa sie przyciągająPrzez całe nasze małzeństwo pokłóciliśmy się aż 1 raz. Ale nasza kłótnia wygląda tak że trwa max 10 min i nawet nie krzyczymy tylko mówimy stanowczo że cos Nam nie odpowiada. Max po godzinie jestesmy pogodzeni. I jestem jak najbardziej za "kłotniami" raz na jakiś czas bo to oczyszcza atmosfere i rozładowuje napiecie. Ale to co dzieje się u Ciebie to nie kłótnia, tylko napady złości jednej osoby... Trzymam kciuki, żebyś zbyt mocno sie nie denerwowała i żebyście to rozpracowali przed przyjciem małej na świat.
My co prawda jesteśmy razem dopiero 8 i pół miesiąca ale nie zdarzyło nam się jeszcze pokłócić i mam nadzieję, że tak zostanieHeja!
@JustMe55 Widz przeżył pokazAle uwaga są skutki uboczne. Pojechał aż dziś do okulisty
I chyba muszę zrobić akcję ratowniczą bo mu wkropili ten środek do rozszerzania źrenic i bardzo źle widzi
@malina_11 nie wiem o co Ci chodzi, ja jestem bardzo poważnym człowiekiem
@SzczęśliwaCiężarna nie odpuszczaj! Normalnie bym nie dawała takiej rady, ale przeczytałam co on nawyczyniał. Ja (poza ciążą) jestem bardzo ale to bardzo temperamentna, ale nigdy nie potraktowałam tak, żadnej bliskiej osoby. Az serce sie kraja jak sie to czyta. Ja wyszłam za oazę spokoju, chyba tego potrzebowałam i przeciwieństwa sie przyciągająPrzez całe nasze małzeństwo pokłóciliśmy się aż 1 raz. Ale nasza kłótnia wygląda tak że trwa max 10 min i nawet nie krzyczymy tylko mówimy stanowczo że cos Nam nie odpowiada. Max po godzinie jestesmy pogodzeni. I jestem jak najbardziej za "kłotniami" raz na jakiś czas bo to oczyszcza atmosfere i rozładowuje napiecie. Ale to co dzieje się u Ciebie to nie kłótnia, tylko napady złości jednej osoby... Trzymam kciuki, żebyś zbyt mocno sie nie denerwowała i żebyście to rozpracowali przed przyjciem małej na świat.
A to szwagier miał częściej, ale odkąd jest dziecko i siostra się buntuje szwagrowi spadla częstotliwość i odwala raz na 3-4 miesiące [emoji14] U nas jest inaczej, bo oboje jesteśmy uparci, nerwowo i głośni. Na pozór jesteśmy różni, a tak na prawdę tacy samiMój nigdy nie każe się przepraszać i nigdy nie kłócimy się przy kimś [emoji23] i zdaza mu się max raz w miesiącu.... Może po ma okres pojęcia nie mam [emoji16][emoji16]
![]()
Dobrze że na obiad się nie obrażaTeraz jest taka menda, że wczoraj w złości swoje gary umyl a moja miskę zostawil... A jak ja robię obiad to nie dość, że zrobię to jeszcze wszystko sprzatam
![]()