olaaa7
Fanka BB :)
@SzczęśliwaCiężarna ćwicz wychowywanie na chłopie, przyda się w przyszłości w stosunku do dziecka 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super ja to już bym chciała 30 tydzień może bym była trochę spokojniejszaJa się też nie moge doczekać wizyty bo to bedzie moj skonczony 25 tydzień![]()
No proszę jak pięknie syn wygląda [emoji4]
Uuu chyba się chciała "wkupic "I to zasługa dziewczyny taty- już ją lubię![]()
Ja jakoś się już nie stresujeSuper ja to już bym chciała 30 tydzień może bym była trochę spokojniejsza![]()
Ty weź nie pokazuj mi takich rzeczy bo i tak zaraz pójdę z torbami [emoji28]Laseczki na Hm jest -10% w aplikacji do jutra rana [emoji4]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty weź nie pokazuj mi takich rzeczy bo i tak zaraz pójdę z torbami [emoji28]
Nie. Po 35 roku zycia usg I i II trymestru nalezy sie za darmo, a III juz nie. Bez sensu[emoji53]
Już szukałam też w sklepach niestety bardzo mało jest sklepów z ciążowymi sukienkami, jedynie jak już to normalne ciuchy na co dzień. Na żywo wygląda lepiej niż na fotkach. Ten mój telefon robi masakryczne fotki. Kolor jest żywszy i bardziej różowy.
Wszedł do domu w świetnym humorze i jedyne na co się zdobył to powiedzieć "Mynia chodź" przez zamknięte drzwi... A takiego ch...ja... Tak mi krew zepsuł, że nie popuszcze
ale fajne ja znow wczoraj na hm poplynelam ...