G
gosc12
Gość
ŁadnyTaki nie jest aż taki ciepły na jakiego wyglądamoże się w nim nie ugotuje w czerwcu ale tak mi się podobał
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ŁadnyTaki nie jest aż taki ciepły na jakiego wyglądamoże się w nim nie ugotuje w czerwcu ale tak mi się podobał
![]()
Powodzenia przy depilacji! Ostatnio to przechodzilam[emoji6]Witamja juz w domu bylam zaniesc mocz do labolatorium i wstapilam do rosmana i troszke sie obkupilam
dzis czeka mnie depilacja przed jutrzejsza wizyta... Ale pogoda sloneczna
Milego dnia i powodzenia na wizytach
czas Was nadrobic xd
Nastawiłas się bojowo widzęKochana dziś obiadu nie robięja jeść obiadu nie muszę i on o tym wie
zrobi sobie jajecznice albo kanapki w tosterze mało mnie to obchodzi w tym momencie
![]()
Ja też już kiedyś raz czulamA moje dziecię ma czkawkę![]()
Dokladnie sie zgadzam. Najwazniejsze umiec potem porozmawiac. Moj M niestety nie potrafi w ogole rozmawiac i tu jest nasz najwiekszy problem[emoji53]to niestetynie pomogęmoje stopy w ogóle nie tolerują ekoskóry, albo naturalna, albo tkanina itd...
dokładnie tak
o raz w miesiącu za dużo....
powiem tak - moim zdaniem najważniejsze jest nie to, żeby się nie kłócić w ogóle, ale żeby umieć się klócić w sposób cywilizowany, bez naruszania godności drugiej osoby, bez obrażania się, itd, i żeby potem umieć o tym rozmawiać... bo różnice zdań, nieporozumienia, trudne sytuacje itd zdarzają się zawsze i w każdym związku
i słusznie... tylko nie możesz odpuścić - skoro już tak postawiłaś sprawę, to nie możesz odpuścić "do skutku", bo jeśli być odpuściła, to potraktuje to jako twojego focha i nie przyniesie żadnego efektu, a może wręcz odwrotny, bo następnym razem też będzie czekać "aż ci przejdzie"... musi zrozumieć, że nie przejdzie aż nie przeprosi, bo to nie jest kwestia twojego focha, ale jego podejścia
KudlatekA prezes ma focha razem ze mną haha![]()
![]()
A ja dalej jakoś nie umiem przyuważyć. Dziś czułam w odstępie około 5 sekund ale to chyba było za mocne i tylko parę powtórzeń.Ja też już kiedyś raz czulamurocze uczucie *.*
@SzczęśliwaCiężarna ćwicz wychowywanie na chłopie, przyda się w przyszłości w stosunku do dziecka![]()
Ja nie jestem nerwowa więc ja już dziś jestem spokojna a nawet wczoraj już byłam, ale jestem pamietliwa i po prostu nie odpuszczamNastawiłas się bojowo widzębyle byś się nie denerwowała bo Julka czuje
![]()
Czekam z niecierpliwościąmam juz go w domu zrobie zdj pokazowe jak bede w domu wieczirem![]()