SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
My z dziewczynek to mamy już w rodzinie Zuzie, Zosie, Pole, Anielke i MalwinkeLena ma na imię mojego brata corka [emoji14] też spoko i zdrobnienie i powazniej Lena![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My z dziewczynek to mamy już w rodzinie Zuzie, Zosie, Pole, Anielke i MalwinkeLena ma na imię mojego brata corka [emoji14] też spoko i zdrobnienie i powazniej Lena![]()
Lekarz Ci coś takiego dal do wypełnienia ? Muszę spytac w szpitalu gdzie chce rodzić czy tez muszę mieć plan porodu. Lekarz mi nic nie wspominał :/Trochę bezsensu ze kazał mi to wypełnić bo większość dotyczy porody naturalnego a o cc zaczęłam coś tam xd w następnym jeszze parę stron będzie![]()
tak dostałam ja od mojego lekarza prowadzącego on pracuje w szpitalu w którym będę rodzić tam się zalogowałam były już moje dane wpisane i wyśle elektrycznie do mojego lekarzaTa lista jest na Twojej stronie szpitala ?
![]()
U mnie zostaje AgataNam się Lenka podoba i chyba tak już zostanie Chociaż jeszcze się zastanawiamy nad Julka Melania i Maja![]()
Hahaha nie chce mi się [emoji1] ale też nie mam zbytnio innej opcji jak lezec [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak mój prowadzący mi to dał on również pracuje w szpitalu w którym będę robićLekarz Ci coś takiego dal do wypełnienia ? Muszę spytac w szpitalu gdzie chce rodzić czy tez muszę mieć plan porodu. Lekarz mi nic nie wspominał :/
Ja nie widziałam.
ŁadnieU mnie zostaje Agata![]()
Ja w ogóle muszę tam jechać spytać , a lekarza prowadzącego na wizycie wrazie gdybym musiała rodzić tutaj u siebie w mieście.Tak tak mój prowadzący mi to dał on również pracuje w szpitalu w którym będę robiću mnie w szpitalu chyba jest obowiązkowy plan porodu
A co sądzisz i tego typu kolorach dla dziewczynki ? Chciałabym żeby wozek nie byl jak wszystkich w mieście : zazwyczaj biało szary. Szary itp. tylko żeby się wyróżniałJa nie widziałam.