reklama

Lipcowe mamy 2018

A czytałaś coś o tych wibracjach ? Czy to sprawia przyjemność / frajdę dziecku ? Dziecko się uspokaja czy coś ? Wolałabym żeby było bujanie :( ale prezentu nie będę wybrzydzać [emoji14]

Nie możliwe jesteście.:D my szybko się godzimy ale to chyba dlatego , że szkoda nam dnia jak K jest na trzy/pięć dni na kilka tygodni . A nie chcemy żeby wyjeżdżał gdy jesteśmy pokłóceni. No przykro nam tak wtedy :(
Jak jest raz na jakiś czas to też nie ma o co się kłócić :) a co do wibracji dzieci bardzo lubia wibracje

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Jak jest raz na jakiś czas to też nie ma o co się kłócić :) a co do wibracji dzieci bardzo lubia wibracje

f2w39n7303c24ozn.png

Uwierz , że jest o co :D zwłaszcza z naszymi charakterami :D ostatnio pokłóciliśmy się o szafę. Później o to , że uważa że chce robić pranie w maju dla dziecka ale to za szybko. Później i tak przyznał mi rację. A prac będę i prasować raczej pod koniec kwietnia już :) bo ciuszkow duzo i leżą na szafie w pudełkach i siatkach . I mi tak ich szkoda :p

reklama
Uwierz , że jest o co :D zwłaszcza z naszymi charakterami :D ostatnio pokłóciliśmy się o szafę. Później o to , że uważa że chce robić pranie w maju dla dziecka ale to za szybko. Później i tak przyznał mi rację. A prac będę i prasować raczej pod koniec kwietnia już :) bo ciuszkow duzo i leżą na szafie w pudełkach i siatkach . I mi tak ich szkoda :p
No to co to by było gdyby był codziennie hehehe

f2w39n7303c24ozn.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry