reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A czytałaś coś o tych wibracjach ? Czy to sprawia przyjemność / frajdę dziecku ? Dziecko się uspokaja czy coś ? Wolałabym żeby było bujanie :( ale prezentu nie będę wybrzydzać [emoji14]

Nie możliwe jesteście.:D my szybko się godzimy ale to chyba dlatego , że szkoda nam dnia jak K jest na trzy/pięć dni na kilka tygodni . A nie chcemy żeby wyjeżdżał gdy jesteśmy pokłóceni. No przykro nam tak wtedy :(
Jak jest raz na jakiś czas to też nie ma o co się kłócić :) a co do wibracji dzieci bardzo lubia wibracje

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
1521653082-067b63e82928a5e4-aaaaaa.jpeg

1521653108-ee901b00c6efcb12-aaaaaa.jpeg

Sernik za 9,99 i żebrak Czesław [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przez was za chwilę pójdę do kuchni coś pichcić...
Nawet jeśli tylko jakiś krem, bo piec mi się nie chce (z resztą blacha jest na górnej półce, i bez O poza zasięgiem...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hahaha :D daj mu kawałek :D biedny czeka :D

Nie zajrzał nawet do Ciebie ?

To ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem cudowna Panią domu :D sprzatam, gotuje :D a kto ci gotuje ?:p

W weekendy gotuje bo jestem w domu a w tyg to mąż bo chodzi na zmiany a ja jak wychodźe o 7:30 to wracam po 17:00

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak jest raz na jakiś czas to też nie ma o co się kłócić :) a co do wibracji dzieci bardzo lubia wibracje

f2w39n7303c24ozn.png

Uwierz , że jest o co :D zwłaszcza z naszymi charakterami :D ostatnio pokłóciliśmy się o szafę. Później o to , że uważa że chce robić pranie w maju dla dziecka ale to za szybko. Później i tak przyznał mi rację. A prac będę i prasować raczej pod koniec kwietnia już :) bo ciuszkow duzo i leżą na szafie w pudełkach i siatkach . I mi tak ich szkoda :p

Potrafię się odwdzieczyc [emoji16] w nocy gdy zasnął i nie chciał wyjść z psem (a w nocy wychodzi on) to wyjęłam odkurzacz i włączyłam mu przy łóżku by mu pomóc się obudzić [emoji23] nie żebym odkurzala o 23... Po prostu go położyłam i włączyłam

f2w39n7303c24ozn.png
[emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Uwierz , że jest o co :D zwłaszcza z naszymi charakterami :D ostatnio pokłóciliśmy się o szafę. Później o to , że uważa że chce robić pranie w maju dla dziecka ale to za szybko. Później i tak przyznał mi rację. A prac będę i prasować raczej pod koniec kwietnia już :) bo ciuszkow duzo i leżą na szafie w pudełkach i siatkach . I mi tak ich szkoda :p
No to co to by było gdyby był codziennie hehehe

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry