Margana
Fanka BB :)
Oj no faktycznie, to spora roznica. Ale jak jest waga w normie to lepiej jak mniej niz wiecej[emoji53]To moja będzie chyba malutka bo w 20 tygodniu i 5 dniu ważyła 330 g
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj no faktycznie, to spora roznica. Ale jak jest waga w normie to lepiej jak mniej niz wiecej[emoji53]To moja będzie chyba malutka bo w 20 tygodniu i 5 dniu ważyła 330 g
No uda się też wózek kupić , więc wszystko naraz w ciągu kilku dni będziemy mieli. Nie mogę się doczekać tych zakupówOj to szkoda, ze tak krotko bedzie i na tak dlugo pojedzie[emoji53] Z zakupami to jak macie kade zeby tak wszystko na raz kupic to spokojnie w maju bedzie ok.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No to niech i mi już wyślą bo zakupy czekają w koszyku na Allegro [emoji23][emoji23]Matki boskie lipcowe! Sprawdzajcie konta bo skarbówki juz zwroty podatku wysyłaja![]()
Ja to wogole nie nawidze chodzic za butami, a twraz to podwojnie.Ciesze się, że już kupione bo nie mam weny na chodzenie po sklepach potem mnie wszystko boli
To mój ostatnio stwierdził ze tylko siedzę i nic nie robię powinnam się za pracę wziąść wsiadłem i pojechałam do koleżanki A jak zadzwonił to powiedziałam że w pracy jestem jak skoncze to zadzwonię wróciłam o 23.30[emoji23] już mnie nigdzie nie poszcza.... I nas też kłótnie i to straszne 3 dni milczenia potem on przeprasza bo ja tego nie zrobię jeżeli moja wina A na ogul odrazu przepraszam. Teraz kłótni unikamy raczej się sprzeczamy A jak robi się gorąco ty karzde idzie w inną stronę ja na ogul do łazienki płakać taka że mnie beksa się zrobiłaCzy to Twój tak uważa, że tylko zresz i kase wydajesz?
![]()
Właśnie też się biorę za ogarnianie [emoji23][emoji23][emoji23]Byłam tylko (może aż) się wykapac i ogarnąć golenie i juz tyle stron dziewczyny szalejecie
@Karla88 czekam na zdjęcia!![]()
Serio, jak mnie najdzie to uwielbiam coś piec ale nie ma komu jeść, jeden brat mieszka w Wawie, drugi cały tydzień w trasie, tato cukrzyk a mama spróbować spróbuję ale to kawałek dwa[emoji4]Ja teżma dla mnie pól blachy podobno
![]()
Omg[emoji33] Karla, zalamalas mbie tymi wyliczeniami Twojego gina[emoji53]moj w 20 tyg tez 330g teraz w 23tyg 530g i lekarz orietacyjnie w wyliczeniach na usg wyszlo ze waga urodzeniowa 3400-3600g co nawet by pasowało bo corka sie ur 3650g
@klaudiaa975 nie mam pojecia jezeli szpital tegoo nie praktykuje to chyba nie idzie takiej listy zrobic czasem nie ma czasu bo tyle porodow nie wiadomo jaka polozna bedzie, czy anestezjolog akurat bedzie zeby podac znieczulenie (u mnie akurta juz go nie bylo wiec nie dostałam znieczulenia)
tu chyba wszystko od wielu czynników zalezy
ja teraz bede spisywac plan porodu z plozna ktora bedzie ze mna przy porodzie i ona bedzie mnie przyjmowac
Jest w wątku z przepisami [emoji4][emoji8]Wyślij przepis [emoji2] wygląda cudownie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom