SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
VICTORIA
zaczęło się od tego, że K przyszedł pokazać, że nauczył psa komendy "leżeć" bo pies nie mógł załapać a na koniec przytulił mnie i przeprosił i powiedział, że się stęsknił
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I myślisz ze jak kupie kilka kompletów po 6 to zajmę jakoś całe miejsca w szufladach ? I jak tam powklada ciuszki małej to nie będzie pomięte baardzo ?przegrodki do szuflad ikea skubb
![]()
Super są te kola. Ale jak dla mnie to spacerówka na takich kołach wygląda jak wózek inwalidzki.dziewczyny czy wy lub ktoś z waszych znajomych miał wózek na takich kołach? co myślicie na ich temat?Zobacz załącznik 843356

No dokladnie. I tym bardziej potrzebujemy wsparcia. A ja na prawde nie mam od kogo dostac takiego wsparcia poza M, dlatego bardzo sie tego od niego domagam.Mój też do wylewnych nienależy i ogólnie jest malomowny zawsze to mi się buzia niezamykala i przez to On jest teraz w szoku . Ale myślę że hormony na nas działają podwójnie [emoji1] [emoji1] [emoji1] i to co wcześniej niezrobiloby na nas większego wrażenia to za to teraz bardzo.. jeszcze wszystkie nasze "atrakcje " wcale niepomagaja w dobrym samopoczuciu [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super!VICTORIAzaczęło się od tego, że K przyszedł pokazać, że nauczył psa komendy "leżeć" bo pies nie mógł załapać a na koniec przytulił mnie i przeprosił i powiedział, że się stęsknił
![]()
![]()
Ja kupiłam dwa kompletyI myślisz ze jak kupie kilka kompletów po 6 to zajmę jakoś całe miejsca w szufladach ? I jak tam powklada ciuszki małej to nie będzie pomięte baardzo ?
Super są te kola. Ale jak dla mnie to spacerówka na takich kołach wygląda jak wózek inwalidzki.![]()
No wiem wiem o czym mówisz [emoji20] a czasami tak niewiele trzeba nie. No ale facet to musi mieć wszystko dokładnie wyjaśnione o co chodzi bo inaczej niezrozumie przynajmniej większość. Pod tym względem jesteśmy inni , kobiety to jakoś tak się więcej potrafią domyślić [emoji1]No dokladnie. I tym bardziej potrzebujemy wsparcia. A ja na prawde nie mam od kogo dostac takiego wsparcia poza M, dlatego bardzo sie tego od niego domagam.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
A mi K mówi , że nogi mi schudły a mama stwierdziła , że buzia mi schudla. Ale sama widzę , że w boczkach jestem większaNiestety mam to samo[emoji20] Tzn. brzuszek juz mam spory, ale tylek chyba jeszcze wiekszy. Do tego boczki i uda. Nawet na twarzy jestem pelniejsza[emoji22]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Noo w końcu <3VICTORIAzaczęło się od tego, że K przyszedł pokazać, że nauczył psa komendy "leżeć" bo pies nie mógł załapać a na koniec przytulił mnie i przeprosił i powiedział, że się stęsknił
![]()