G
gosc12
Gość
PrzepraszamO matko mogłaś mi tego nie pisać [emoji50][emoji23][emoji23] teraz mi się będzie tak kojarzyć [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PrzepraszamO matko mogłaś mi tego nie pisać [emoji50][emoji23][emoji23] teraz mi się będzie tak kojarzyć [emoji23][emoji23][emoji23]
A ty znalazłaś swój różowy czy nie szukałaś?Przepraszamnapisałam to zanim się dowiedziałam , że to będzie prezent :* nie każdy jeden tak wygląda. Zalezy od firmy
są rozne ładne na takich świetnych kołach
![]()
Mam nadzieję że mi się spodoba i będzie okej, bo szkoda wydawać kasę jak można dostać[emoji26] dzięki [emoji8]Zazwyczaj jest cięższy niż inne ale może teraz się pozmienialo. Ja szukałam ostatnio wózka 7 lat temu
![]()
I widać, że się stęsknił bo jak szedł do pracy to jak zawsze buziak i jeszcze mi powiedzial, że mnie kocha więc opłacało się leżeć na niewygodnej kanapie w malym pokojuNoo w końcu <3
Bo moja motto brzmi " w życiu twardziochem trzeba być, nie mieciochem" [emoji1]Kurde suuuuuuuuuper [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] jestem z Ciebie dumna , że byłaś taka twarda [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeden znalazlam. Wezmiemy go jak nie znajdziemy w sklepach ale ciężko i znalezc online albo nie umiem szukać ://A ty znalazłaś swój różowy czy nie szukałaś?
Hihi ale bardzo mi pomoglyscie bo mogłam z Wami gadać cały dzień i tak o tym nie myslalam [emoji16][emoji16]Kobiety są jednak najlepsze brawo SzczesliwaCiezarna
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mi mój mąż mówi ze nie widac zebym coś przytyła tzn kłamie pokazałam mu dzis ze majtki pękają w szwach na mnieA mi K mówi , że nogi mi schudły a mama stwierdziła , że buzia mi schudla. Ale sama widzę , że w boczkach jestem większa![]()
Nie mam pojecia... Bo też nie wiem ile szuflad będZiesz miała ubranek a ile na coś innego... Najlepiej kup jeden komplet i wtedy obliczysz i wymierzyszBędę miała komodę 120 na szerokość i 8szulad. To ile według Ciebie kupić kompletów ?
To super , że zrozumialI widać, że się stęsknił bo jak szedł do pracy to jak zawsze buziak i jeszcze mi powiedzial, że mnie kocha więc opłacało się leżeć na niewygodnej kanapie w malym pokoju
![]()