G
gosc12
Gość
Przypomnę Ci te słowa jak będziesz na sali po porodowej do nas pisałaJa już też bym chciała być w 40tc i rodzic lada dzień lub już być po porodzie w szpitalu [emoji16] a już coraz bliżej 3 trymestr
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przypomnę Ci te słowa jak będziesz na sali po porodowej do nas pisałaJa już też bym chciała być w 40tc i rodzic lada dzień lub już być po porodzie w szpitalu [emoji16] a już coraz bliżej 3 trymestr
![]()
W różnych malych sklepikach, które mają rzeczy typowe na chrzty, sluby, urodzinyNie, nie drogi tylko raczej nie mam kompletnie pojęcia gdzie w pobliżu by mi to ewentualnie zrobili
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A wcale też nie musi być z helem przecież. Tylko zwykłe balonyAle chyba to nie jest aż taki drogi biznes? Pójść do sklepu i żeby napompowali [emoji1]
![]()
To docen jednak[emoji6]To ja swojego chyba nie doceniam. Bo mnie drażniło zawsze jak siadał i te swoje teksty : kocham Cię bardzo, jesteś całym moim życiem. Albo dziękuje , że Cię mam. Jesteś taka piękna. Bla bla . Nie wiem co mu wtedy odpowiadaćale z drugiej strony to jednak Mile. A mimo 4 lat razem się to u niego nie zmienia.
Zrób sobie screena mojego i Twojego komentarza [emoji23] wiem, że po porodzie nie jest wesoło ... I ogólnie gdy jest dziecko nie jest wesoło zawsze... Ale mój instynkt już szaleje [emoji16]Przypomnę Ci te słowa jak będziesz na sali po porodowej do nas pisałazleci moment
![]()
HehI nagle taki się gadatliwy zrobił musiał się wygadać co się w pracy działo [emoji23]
![]()
Ale one opadna a z helem są u góry i dziecko dobrze widzi jak skaczą pod wpływem jego ruchuA wcale też nie musi być z helem przecież. Tylko zwykłe balony![]()
No tu na pomoc zawsze mozna liczyc[emoji3]Hihi ale bardzo mi pomoglyscie bo mogłam z Wami gadać cały dzień i tak o tym nie myslalam [emoji16][emoji16]
![]()
Z Buskaklaudia ty mozesz pisałaś kiedyś ze z Rzeszowa jestes czy mi sie cos pokickało