Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jak wyszły te problemy z nerka to już całkiem mnie roz... co chwilę coś nowego , ale staram się ogarniać. Do tego całe dnie sama, nic niepotrafie zrobić jedyne co to sniadanie sobie zrobie i do lekarza pojade , mój po całym dniu zmęczony jeszcze musi zakupy obiad pranie itd widziałam wczoraj że już aż miał podkrazone oczy nic niepowie bo wie że leżenie to nie mój kaprys tylko musimy to przetrwać żeby z synusiem było wszystko oki no ale czasami tak mi go bardzo żal że jak złapie doła to potem każdy powód dobry żeby płakać. Ale musimy być silne jeszcze tylko 3 miesiące zostało przetrwamy to , a później będzie już dobrze [emoji4]To sobie pogadalysmy[emoji5] Chociaz sie wygadalam ze zrozumieniem. Dzieki!
A Ty czemu tak placzesz?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Popieram[emoji4]No tu na pomoc zawsze mozna liczyc[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No pięknie [emoji4] [emoji4] [emoji4]Witajcie mamusie[emoji5]
Dzis zaczynam 25tc[emoji3]
Milego dnia zycze i powodzenia na wizytach!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Witam z ranawłasnie jem sniadanko i pije herbate . Cała noc prawie nie spalam co chwile sie budzilam nie wiem moze to stres albo juz mi sie tak nie wygodnie spi
Wizyta na 9 . 3 tygodnie tak wolno mi zlecialy , ciekawe co slychac u malego :* i ile juz wazy . ja to sie boje na wage wejsc ostatnio wazylam 61 kg ale to bylo na ostatniej wizycie ... Miłego dnia i kciuki za wizyty i badania
@SzczęśliwaCiężarna i @martaaa515
No właśnie też tak myślę , że u mnie też tak bedzie [emoji4] byle tylko szczęśliwie donosic a później wolę tulićA ja muszę powiedzieć, że wcale nie tęskniłam za czasem kiedy dzieciaki były w brzuchu i teraz tez chce żeby jak najszybciej zlecialo [emoji5]
Ja dopiero wczoraj pit dostałam i rozliczylam się. Pewnie trochę na kasę poczekam...No to niech i mi już wyślą bo zakupy czekają w koszyku na Allegro [emoji23][emoji23]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)