reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witajcie dziewczyny :* mi się spało nawet dobrze tylko jakieś głupie sny miałam :/
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
Ja się zbieram do sklepu po coś dobrego jakiegoś pączka bym zjadła czy gniazdko :D

hejo :)
wczoraj dentystę przeżyłam nie było źle :) dziewczyny polecam się wybrać na kontrolę jeszcze teraz bo zęby można leczyć tylko w II trymestrze, tak mi stomatolog wczoraj powiedziała.

Za wizytujące, kciuki

Ja do kąpieli mam ten i wszystko z hipp będę kupować
Pielęgnacyjny płyn do kąpieli
A mówiła Ci dlaczego od 7miesiaca nie można ?
Trzymam Kciuki Monia [emoji4] ja ostatnio też bardzo źle śpię nie wiem o co chodzi

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio narzekałam na rogala , że mi nie potrzebny i sprzedam chyba. To dzisiaj w nocy był moim wybawieniem :p żołądek mi tak ściskalo, brzuch mnie bolał. A położyłam się w poduchę i usnęłam jak kamień :)

No właśnie też tak myślę , że u mnie też tak bedzie [emoji4] byle tylko szczęśliwie donosic a później wolę tulić

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo to chyba zależy jak kto ciążę znosi, czy może iść z brzuszkiem na spacer a kto musi lezec i cierpieć :(

O fuu hahaha ja nawet sławnego sledzia nie zjem a co dopiero z czekolada hahaha [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Śledzie kochałam przed ciążą a teraz mi nie dobrze jak je widzę :( a tęsknię za nimi :( ale flaków za sama nazwe też nigdy nie tknekam :D
Zrobię chyba dziś dzień dla urody. I tak muszę siedzieć i czekać na kuriera z wozkiem, córka chora w domu to co mi szkodzi. Paznokcie wołają o nową hybryde, wlosy o maskę. Jest co robic.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapowiada się domowe spa :)

Ważne, żeby się jakoś wzajemnie dogadać, dotrzeć itd. A z drugiej strony faceta trzeba umieć czasem "podejść" ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Staram się :)

reklama
No kurde, taka zdolna, a węgierskiego nie zna...!!! [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23]

Byłam tam parę razy, i węgierski jest dla mnie jednym z najgorszych języków w kwestii ewentualnej nauki - tak jak w innych krajach po paru tygodniach byłam w stanie wymówić choć kilka słów, jakieś dzień dobry, do widzenia, proszę, dziękuję itd, tak z węgierskiego zupełnie nic [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry