Mam nadzieję, że w końcu się uda.... Oby... [emoji106]Probowalam wiele razy. To bardzo trudny typ pod tym wzgledem. Ale sie nie poddaje, choc czasem sil juz brak.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję, że w końcu się uda.... Oby... [emoji106]Probowalam wiele razy. To bardzo trudny typ pod tym wzgledem. Ale sie nie poddaje, choc czasem sil juz brak.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja prałam w JelpieMy dziś planujemy wybrać się na zakupy, chciałabym kupić proszek do prania ciuszków, tylko jaki wybrać?
Oj dokładnie tez jestem za tym :*Niech ten czas do lipca jeszcze szybciej plynie [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od wczoraj czuję taki ucisk pod lewym zebrem... Jest do zniesienia bo nie boli bardzo, ale czuć dyskomfortPod żebrem to pewnie ucisk gdzieś masz, też miałam coś podobnego ostatnie dwa dni wlasnie tak pod zebrem. To przeszło ale dzisiaj ogolnie czuję się jak wieloryb wszedzie kłuje
A widzisz [emoji1] nie znasz dnia ani godziny kiedy rogal się przydaA mówiła Ci dlaczego od 7miesiaca nie można ?
Ja ostatnio narzekałam na rogala , że mi nie potrzebny i sprzedam chyba. To dzisiaj w nocy był moim wybawieniem [emoji14] żołądek mi tak ściskalo, brzuch mnie bolał. A położyłam się w poduchę i usnęłam jak kamień
Bo to chyba zależy jak kto ciążę znosi, czy może iść z brzuszkiem na spacer a kto musi lezec i cierpieć![]()
Ale nie obiecam poprawySkandal!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No, w końcu [emoji106]VICTORIAzaczęło się od tego, że K przyszedł pokazać, że nauczył psa komendy "leżeć" bo pies nie mógł załapać a na koniec przytulił mnie i przeprosił i powiedział, że się stęsknił
![]()
![]()
No wlasnie też coś podobnego miałam chyba z 3 dni mnie trzymało, wczoraj już nie czułamJa od wczoraj czuję taki ucisk pod lewym zebrem... Jest do zniesienia bo nie boli bardzo, ale czuć dyskomfort
![]()
To dobrze bo przez to nie mogę spać na lewym bokuNo wlasnie też coś podobnego miałam chyba z 3 dni mnie trzymało, wczoraj już nie czułam