G
gosc12
Gość
A ty masz już córkę ? Myślałam , że to twoje pierwsze dzieckoMi tez przyszlo huh fajne te wszystkie napisy![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ty masz już córkę ? Myślałam , że to twoje pierwsze dzieckoMi tez przyszlo huh fajne te wszystkie napisy![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To może spróbuj jeszcze męża przekonać do sprzedaży? Powiedz, że źle masz np. przykre wspomnienia.Tak tak straciłam maleństwo i leży w pudełku od nowości nie wyciągany
No mi koleżanki też organizują i wymyśliły że kupią łózeczko z materacem itp . to mówię że już Tata robiPo rabacie 10% czy 20%??!![]()
![]()
@Peugeotka36, mam takie same apki
Ja z ubrankami jestem już ogarnięta w sumie, kupię tylko jeśli zobaczę coś mega ekstra czadowego.. Czekam na łóżeczko z Chicco, wózek i normalne łóżko zamówimy pewnie pod koniec maja, bo nie ma gdzie tego trzymać... to samo z kosmetykami- zamówię dopiero jak ruszymy się do Ikei po komodę, więc pewnie też maj, bo teraz tylko bym przekładała i by mnie wkurzało. Na kwiecień zostawiłam sobie zakup koszul nocnych dla mnie i that's itA dodatki do łóżeczka, rożek, bujaczek, wanienkę czy coś w tym stylu zostawiam na baby shower, bo koleżanki już mi powiedziały że organizują
![]()
FajnieNo mi koleżanki też organizują i wymyśliły że kupią łózeczko z materacem itp . to mówię że już Tata robiTo się obraziły, ze wszystko sami pokupowaliśmy i teraz nie wiedza co kupić. Kazały zrobić mi listę czego mi brakuje i one wybiorą
Ale wymyśliłam, że moga kupić jakies ładne kolorowe zasłony do pokoju dziecięcego(teraz wiszą beżowe), albo właśnie wanienke ze stelażem
![]()

Haha dobra jesteśTak się zamyslilam o tych wózkach , że przelałam zupę przez sitko zamiast makaronu XD...![]()
Mam ten sam oo synku granatowo czerwony ;D i mała też nim te pół roku przjezdziTaki camarelo
Ja tez nie tesknilam. Ciaze znosilam fatalnie i nie chcialam nawet w myslach do tego wracac[emoji6]A ja muszę powiedzieć, że wcale nie tęskniłam za czasem kiedy dzieciaki były w brzuchu i teraz tez chce żeby jak najszybciej zlecialo [emoji5]