Moni17.06
Fanka BB :)
11 kgCudownieJaki duży maluszek
A ile już przybrałaś że mówisz aż?
Mam tą samą koszulkęKupiłam jakiś czas temu
A ten sweterek brązowy fajny? Bo planuje go kupić o ile coś jeszcze będzie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
11 kgCudownieJaki duży maluszek
A ile już przybrałaś że mówisz aż?
Mam tą samą koszulkęKupiłam jakiś czas temu
A ten sweterek brązowy fajny? Bo planuje go kupić o ile coś jeszcze będzie.
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] kolejne piękności [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tam nie martw się, zgubimy po porodzie11 kgpowiem Ci ze ja z mysla wlasnie po ten sweterek szlam mi sie podoba i mysle ze warto :>
FajnieU mnie z racji tego, że nie mam bliższych koleżanek to baby shower nie będzie.
A ty masz już córkę ? Myślałam , że to twoje pierwsze dziecko![]()
ja tez nie szykuje sie na ta impreze nie lubie jakos tego...
Oj kochana dokladnie Cie rozumiem. Ja sie tak czulam w pietwszej ciazy. Dobijaly mnie te wieczne problemy, fatalne samopoczucie i jeszcze to lezenie. Masakra to byla i nawet nie chce tego wspominac. Tak wiec dokladnie Cie rozumiem. Wiem, ze Ci strasznie ciezko i jedyne co moge powiedziec na pocieszenie to to samo co Ty- jeszcze 3 miesiace yrzeba przetrwac. Juz blizej niz dalej[emoji5]Ja jak wyszły te problemy z nerka to już całkiem mnie roz... co chwilę coś nowego , ale staram się ogarniać. Do tego całe dnie sama, nic niepotrafie zrobić jedyne co to sniadanie sobie zrobie i do lekarza pojade , mój po całym dniu zmęczony jeszcze musi zakupy obiad pranie itd widziałam wczoraj że już aż miał podkrazone oczy nic niepowie bo wie że leżenie to nie mój kaprys tylko musimy to przetrwać żeby z synusiem było wszystko oki no ale czasami tak mi go bardzo żal że jak złapie doła to potem każdy powód dobry żeby płakać. Ale musimy być silne jeszcze tylko 3 miesiące zostało przetrwamy to , a później będzie już dobrze [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie niestety HPV jak zrobiłam wtedy to był... A po jakim czasie ci zanikł??? I które miałaś? Bo są różneDziewczyny, wszystko ok [emoji4] mały ma już 720g ale moja lekarka powiedziała, że łożysko nie jest duże także na pewno i mały nie będzie wielki [emoji4] następna wizyta 9 kwietnia i glukoza do zrobienia [emoji57]
@Marika92 moja cytologia czysta, HPV zniknął sam [emoji6]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
FajnieU mnie z racji tego, że nie mam bliższych koleżanek to baby shower nie będzie.