Elodia
Fanka BB :)
8 lipca. Jakbym urodzila 12 dni przed terminem to bym sama sobie prezent na urodziny sprawila hehePoważnie w lipcu kończyłaś 30? to tak jak ja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
8 lipca. Jakbym urodzila 12 dni przed terminem to bym sama sobie prezent na urodziny sprawila hehePoważnie w lipcu kończyłaś 30? to tak jak ja![]()
Ale za to podwójne szczęście [emoji4] wtedy twoja córcia na pewno by oszalała z zachwytu[emoji6]A może dwie xD wy tu mnie cucić będziecie bo chyba z wrażenia bym padła xD
![]()
![]()
A no faktycznie przecież pisałaś dziś o tym8 lipca. Jakbym urodzila 12 dni przed terminem to bym sama sobie prezent na urodziny sprawila hehe
![]()
![]()
Ooo a ja Krefeld czyli bardzo bliziutkoDüsseldorf
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciiicho xD jeszcze jest kilka dziewczyn co usg nie mialyTo może u nas to Ty będziesz tą szczęściarą![]()
Victoria chciał mąż dla 1 niuni ale mi się nie widzi a Victoria bo zwycięstwo hehe
Mój synek nazywa się Franek, a mój facet jest włochem więc mówimy do niego często FrancescoTeraz mamy mega dylemat jakie imię, żeby było w miarę międzynarodowe... Za punkt wyjścia mamy Zosię- bo oboje jesteśmy pewni że dziewczynka
, ale pewnie przez tyle miesięcy jeszcze wpadniemy na jakieś inne pomysły
![]()
A ja pracuje w biedronceA ja urzędnik![]()