Margana
Fanka BB :)
Mi tez. Niby pospalam dlugo a spalabym dalej[emoji53]Mnie się oczy cały czas zamykają... [emoji15]
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi tez. Niby pospalam dlugo a spalabym dalej[emoji53]Mnie się oczy cały czas zamykają... [emoji15]
![]()
Dziękujemy [emoji16] zawsze się bałam, że w ciąży będę czuła się jak wieloryb, ale zaakceptowalam to, że wyglądam jak ciężarna [emoji16]Ślicznie wyglądacie![]()
A wolałabyś na odwrót ?Brzuch większy niż pupa [emoji23]
![]()
Klaudia a ja tak z innej beczki chciałam napisać, że ten różowy wózek, który Ci Ola tu wstawiła jest piękny [emoji16][emoji16]A nie mialas czasem kupić wszystkiego w maju ?![]()
Przywołujesz jakaś obca oliwkę
Też na początku się bałam kupić nawet czapeczki , ale postanowiłam , że nie będę głupio myśleć. Bo mała na pewno zostanie do końca z nami i musi wszystko mieć czego będzie potrzebowała. Łóżeczko kupiliśmy już na początku lutegoteraz czekamy miesiąc i bierzemy się za resztę
ty tez masz być dobrej myśli.
@JustMe55 miałam nic nie pisać na temat tej zniżki którą się z Nami podzieliłaś ale jednak napiszę. Czuje że stan mojego konta byłby znacznie bardziej zadowalający gdybym Cie nie znała [emoji1]
Nie caly czas, ale czasem tak mokro sie robi.Czy któraś z Was ma też takie wodniste upławy? Co wizytę w toalecie zmieniam wkładke
Ja też póki co jeszcze się tolerujeDziękujemy [emoji16] zawsze się bałam, że w ciąży będę czuła się jak wieloryb, ale zaakceptowalam to, że wyglądam jak ciężarna [emoji16]
![]()
Zwykle jest na odwrot tzn w normalnej kobiecej figurze [emoji1] nie w ciążyA wolałabyś na odwrót ?![]()
Super, ze wszystko dobrze!Melduje sie po wizyciewszystko wporzadku , łozysko ok , szyjka tez , Mały ulozony posladkowo , wazy 667 g <3 a ja az 65 kg ;/ wyniki dobre , przepisał mi zelazo bo zaczyna spadac.. Wstapiłam pozniej z mama do lidla bo ciuszki od dzis sa
Zobacz załącznik 843408
Oj tam zaraz będzie 30 tydzień nim się obejrzymy [emoji16]Ja też póki co jeszcze się tolerujeale dopiero się zaczyna tycie [emoji14] więc ciekawe jak będę wyglądać pod koniec
![]()