JustMe55
Fanka BB :)
@_agnieszka_ tym razem coś dla Ciebie: Link do: Best Cauliflower Nachos Recipe - How To Make Cauliflower Nachos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha, tym lepiej[emoji5]Z tego wszystkiego się zamotałam i źle policzyłam [emoji28] zostało 18 dni a nie 19![]()
Mam jeszcze dwa listki luteiny i mówiła żebym sobie skończyła po jednej dziennie a Nospe pomału zmniejszam. Przez tydzień mam nie brać w południe i obserwować, jakby było ok to mam nie brać też wieczorem i zostawić tylko jedną na rano [emoji4]Super, że wszystko dobrze a coś z leków masz odstawione czy nadal ten sam zestaw?
Wiem <3 bardzo bardzo mi się podoba <3 jestem Oli wdzięczna , że mi go podrzuciłaKlaudia a ja tak z innej beczki chciałam napisać, że ten różowy wózek, który Ci Ola tu wstawiła jest piękny [emoji16][emoji16]
![]()
Pod tym względem to moje koty też przychodząpsy sa genialne moje są na dworze biegaja ja w kuchni i otwieram lodówke to juz leca i stoją obok..
Pięknie wyglądasz :*taka piłka [emoji16] 23t2dzien![]()
![]()
Myślałam , że teraz byś tak chciałaZwykle jest na odwrot tzn w normalnej kobiecej figurze [emoji1] nie w ciąży
![]()
Pod koniec kwietnia będę w 27 a czekam niesamowicie , aż kwiecień zleci to i 30tc nadejdzieOj tam zaraz będzie 30 tydzień nim się obejrzymy [emoji16]
![]()
Taaak już miałam wcześniej napisać właśnie, że Olka to nasz expert od wózków [emoji5] [emoji5] [emoji5]Wiem <3 bardzo bardzo mi się podoba <3 jestem Oli wdzięczna , że mi go podrzuciłabiorę go w pierwszej kolejności pod uwagę
![]()
Ja jak biorę od rana to potem w porze obiadowej już czuję, że brzuch twardniejei to dosyć często:/i niestety obawiam sie, że lepiej juz nie będzie.Mam jeszcze dwa listki luteiny i mówiła żebym sobie skończyła po jednej dziennie a Nospe pomału zmniejszam. Przez tydzień mam nie brać w południe i obserwować, jakby było ok to mam nie brać też wieczorem i zostawić tylko jedną na rano [emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)