SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Jesteście straszne ! Uległam Waszym rabatowym pokusom [emoji16][emoji16] sukienusie wzięłam rozmiar 50 bo w h&m to jak 56 a musi być dobra od razu, ogrodniczki 56 a legginsy i bluzkę na 62
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tutaj też leje coś ta wiosna nas omija[emoji4]No[emoji53] Do tego dzis znowu ponuro na dworze.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
głownie po nie szłamSliczne[emoji5] Tez chcialam ten sweterek, ale do wyplaty jeszcze czas[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Myślę właśnie nad tym i nad tym z nieznanej firmy co wstawiałamNo aż mi się oczy zaswiecily na jego widok choć sama nigdy nad różowym nie myślałam [emoji1]
![]()
Piękny [emoji5] i córcia już przygotowywuje się na maxa widzę [emoji4] [emoji4] [emoji4]Dojechala nasza fura. Spacerowki nie skladalismy. Calosc wyglada tak (przepraszam za jakość zdjęć ale robiłam z tel. Córki)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też nikt nie kazał sama dla siebieA po co tak sprawdzałyscie ? Mi nie kazali..
Rabat ?[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Woooohoooo powinnaś coś wygrać!![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aha. Bo zrozumiałam ,że po poronieniu robiliście testy czy blakną. Pomylilo mi się.No, wtedy co poronilam kreseczka nie ciemniala. Czulam, ze cos jest nie tak[emoji20] Dlatego teraz sprawdzalam i testami i beta.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Super[emoji5]Jesteście straszne ! Uległam Waszym rabatowym pokusom [emoji16][emoji16] sukienusie wzięłam rozmiar 50 bo w h&m to jak 56 a musi być dobra od razu, ogrodniczki 56 a legginsy i bluzkę na 62![]()
![]()
![]()
![]()