SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Też o tym pomyślałam [emoji1][emoji1] ale wózek większy od córciPiękny [emoji5] i córcia już przygotowywuje się na maxa widzę [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też o tym pomyślałam [emoji1][emoji1] ale wózek większy od córciPiękny [emoji5] i córcia już przygotowywuje się na maxa widzę [emoji4] [emoji4] [emoji4]
To będziemy się razem glukozowac w pon [emoji5]Hej dziewczyny dzieki za pamiec.... Ja mam mlyn sprzatanie robota dzieciaki.....maja sprawdzian za sprawdzianem. Tak naprawde dopiero w niedziele odsapne bo w sobote D chrzesnica ma 18. Ale nadrobie was co nie co w pon.jak bede miala glukoze
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty też się przelam Kochana i coś kupSuper[emoji5]
No ogólnie wszędzie tyle cudenek , na prawdę można z dzidzi zrób top model[emoji4]Ty też się przelam Kochana i coś kupjest mnóstwo pięknych rzeczy dla chłopca
![]()
![]()
piękne <3 ja po udanej wizycie lidl ;p a gdzie takie cuda ?Oczywiście z okazji udanej wizyty musiałam coś kupić [emoji2]![]()
![]()
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Ale na h&m jak przed chwilą oglądałam jest pełno [emoji16][emoji16]No ogólnie wszędzie tyle cudenek , na prawdę można z dzidzi zrób top model[emoji4]
Jesteście straszne ! Uległam Waszym rabatowym pokusom [emoji16][emoji16] sukienusie wzięłam rozmiar 50 bo w h&m to jak 56 a musi być dobra od razu, ogrodniczki 56 a legginsy i bluzkę na 62![]()
![]()
![]()
![]()
SuperDojechala nasza fura. Spacerowki nie skladalismy. Calosc wyglada tak (przepraszam za jakość zdjęć ale robiłam z tel. Córki)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze możesz dokupić [emoji1][emoji1][emoji1]Piękne ciuszki! Widziałam ten zestaw guns’n’roses w sklepie a wczoraj o nim zapomniałam... [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez ;pJa tez caly czas walcze[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017