martina86
Fanka BB :)
Ciesz się,że masz takie rzeczy w kuchni,tuż pod rękąI przez Ciebie teraz i ja muszę iść po lody do kuchni![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciesz się,że masz takie rzeczy w kuchni,tuż pod rękąI przez Ciebie teraz i ja muszę iść po lody do kuchni![]()
O wlasnie bo mi takiego smaka narobiła a ja nie mamCiesz się,że masz takie rzeczy w kuchni,tuż pod ręką![]()
Mniam[emoji19]W drodze do domu...
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też miałam taki zamiar ale przelozylam wizyte z 9ego na 3ego żeby iść z K a okazało się przedwczoraj , że na 3ego będzie musiał być w pracy. Więc już nie dzwoniłam spowrotem o przekładanie wizyty bo jak by to wyglądało . Więc muszę zrobić w tygodniu żeby mieć na po świętachA ja chyba po swietach pojde[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Dobrze, ze do kuchni[emoji6]I przez Ciebie teraz i ja muszę iść po lody do kuchni![]()
Ojej to szczuplutka. Moja tez 22kg, ale 115cm.Moja tez 8 lat ale już w styczniu miała urodziny wysoka i chuda jak nie wiem 22 kg i 128cm
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z jednej strony tak bo dobreCiesz się,że masz takie rzeczy w kuchni,tuż pod ręką![]()
Ja moge isc 4.04 lub 6.04. I chyba zrobie badania po swietach i pojde 6.04. Sama bie wiem jeszcze[emoji53]Też miałam taki zamiar ale przelozylam wizyte z 9ego na 3ego żeby iść z K a okazało się przedwczoraj , że na 3ego będzie musiał być w pracy. Więc już nie dzwoniłam spowrotem o przekładanie wizyty bo jak by to wyglądało . Więc muszę zrobić w tygodniu żeby mieć na po świętacha Ty kiedy masz wizytę ?
![]()
No następna pyszności zajadaZ jednej strony tak bo dobreśmietankowe, polewą toffi i cukierki do posypania
ale jak to zniesie moja waga
![]()
No na 6 byś zdążyła po świętach a na 4 trochę późno by było bo tylko jeden dzieńJa moge isc 4.04 lub 6.04. I chyba zrobie badania po swietach i pojde 6.04. Sama bie wiem jeszcze[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017