Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Jak na leczoA jak robisz sos?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak na leczoA jak robisz sos?
Nigdy nie robiłam lecza, ale ja daje mięso jak na gulasz do tego pomidory krojone w puszcze, trochę koncentratu i papryka konserwowa, mmmm już mi ślinka cieknieJak na leczo
Mmm też bym zjadła krupnik....ale bym placki zezarlau mnie chyba dziś też się pojawią
a od wczoraj za mną chodzi krupnik, mój mąż nie lubi więc zjem sama
![]()
Ja bym wolała dziewczynkę bo jak będzie chłopiec to w domu 6 facetów i ja sama jednaMoże i chlopak z Ciebie wyjdzie :-) mi tutaj juz na forum wróżyly że chłopak będzie ale to na staraczkach chyba było hehe no a ja sama mam mieszane uczucia tzn nie będę w gdybanie się bawić. Poczekam cierpliwie do 4 msc może będzie już widać co maluch kryje między nóżkami
![]()
![]()
Nigdy nie robiłam lecza, ale ja daje mięso jak na gulasz do tego pomidory krojone w puszcze, trochę koncentratu i papryka konserwowa, mmmm już mi ślinka cieknie![]()
Mi na brzuchu a juz niedlugo trzeba będzie się na kilka moesiecy z tą pozycją rozstac. A tak to na lewym boku jeszcze.Dziewczyny w jakiej pozycji wam sie najlepiej śpi. ? Ja zanim zaszłam w ciążę nie potrafiłam inaczej spać i zasypiać jak tylko na brzuchu. A teraz ciągle bym spala na lewej stronie. Położę się na prawa bo scierpnie mi lewa to tak nie wygodnie mi ze szok tylko lewa. A na plecach to już wogole bo plecy strasznie bolą .
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Też nie lubię krupniku. Rany ja chce juz piatek. Nie dosc że wizyta to placki ziemniaczane machne.....ale bym placki zezarlau mnie chyba dziś też się pojawią
a od wczoraj za mną chodzi krupnik, mój mąż nie lubi więc zjem sama
![]()
No placki możesz machnąć wcześniejTeż nie lubię krupniku. Rany ja chce juz piatek. Nie dosc że wizyta to placki ziemniaczane machne.
![]()
![]()