Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Jak na leczoA jak robisz sos?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak na leczoA jak robisz sos?
Nigdy nie robiłam lecza, ale ja daje mięso jak na gulasz do tego pomidory krojone w puszcze, trochę koncentratu i papryka konserwowa, mmmm już mi ślinka cieknieJak na leczo
Mmm też bym zjadła krupnik....ale bym placki zezarlau mnie chyba dziś też się pojawią
a od wczoraj za mną chodzi krupnik, mój mąż nie lubi więc zjem sama
![]()
Ja bym wolała dziewczynkę bo jak będzie chłopiec to w domu 6 facetów i ja sama jednaMoże i chlopak z Ciebie wyjdzie :-) mi tutaj juz na forum wróżyly że chłopak będzie ale to na staraczkach chyba było hehe no a ja sama mam mieszane uczucia tzn nie będę w gdybanie się bawić. Poczekam cierpliwie do 4 msc może będzie już widać co maluch kryje między nóżkami
![]()
![]()
Nigdy nie robiłam lecza, ale ja daje mięso jak na gulasz do tego pomidory krojone w puszcze, trochę koncentratu i papryka konserwowa, mmmm już mi ślinka cieknie![]()
Mi na brzuchu a juz niedlugo trzeba będzie się na kilka moesiecy z tą pozycją rozstac. A tak to na lewym boku jeszcze.Dziewczyny w jakiej pozycji wam sie najlepiej śpi. ? Ja zanim zaszłam w ciążę nie potrafiłam inaczej spać i zasypiać jak tylko na brzuchu. A teraz ciągle bym spala na lewej stronie. Położę się na prawa bo scierpnie mi lewa to tak nie wygodnie mi ze szok tylko lewa. A na plecach to już wogole bo plecy strasznie bolą .
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Też nie lubię krupniku. Rany ja chce juz piatek. Nie dosc że wizyta to placki ziemniaczane machne.....ale bym placki zezarlau mnie chyba dziś też się pojawią
a od wczoraj za mną chodzi krupnik, mój mąż nie lubi więc zjem sama
![]()
No placki możesz machnąć wcześniejTeż nie lubię krupniku. Rany ja chce juz piatek. Nie dosc że wizyta to placki ziemniaczane machne.
![]()
![]()