SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja już mam zalecone przez lekarza, ale chyba poczekam jeszcze tydzień [emoji1]To będziemy się razem glukozowac w pon [emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już mam zalecone przez lekarza, ale chyba poczekam jeszcze tydzień [emoji1]To będziemy się razem glukozowac w pon [emoji5]
No to może i ja pójdę... I wszystkie będziemy miały z głowyŁącz się z nami [emoji2] a nie się wylamywac będziesz [emoji39]
Niesamowita będę jak Cię przekonam a jak nie to do dpy haha [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Jesteś niesamowita ciotka Justka[emoji23]
Boisz się?[emoji2]Ja już mam zalecone przez lekarza, ale chyba poczekam jeszcze tydzień [emoji1]
![]()
Nie boję, ale to siedzenie mnie przeraża [emoji1]Boisz się?[emoji2]
Acard jest bezpieczny w ciąży ja biorę od 12 tygodnia tylko ze acard 75Hej dziewczyny dostałam właśnie sms od mojej gin, że do 32 tc mam brać Acard 150 mg, czy któraś z Was to bierze? Czytałam, że powinno się ten lek zacząć brać przed 14 tc, trochę zaczynam świrować, czy nic się maleństwu nie stanie?
No taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje [emoji39]No to może i ja pójdę... I wszystkie będziemy miały z głowy![]()
![]()
Niesamowita będę jak Cię przekonam a jak nie to do dpy haha [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Słyszałam że do 34 tygodnia się bierze acard mówił Ci coś lekarz o tym?Ja biorę Acard 75 od początku ciąży i na pewno będę brała jeszcze długo. A czego teraz Ci kazała zacząć?
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
A tam nie ma h&m?Haha czuje taki mały szantaz[emoji2] [emoji2] [emoji2] tylko niewiem jak z wysyłką do de