Elodia
Fanka BB :)
Pij często ale małymi łykami to może Ci się nie cofnieA ja bardzo mało pije, wiem że źle ale nie mogę, zbliża się wieczór i już coraz gorzej się czuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pij często ale małymi łykami to może Ci się nie cofnieA ja bardzo mało pije, wiem że źle ale nie mogę, zbliża się wieczór i już coraz gorzej się czuje
Też tak mamMacie tez tak ze jak kichacie to strasznie boli brzuch przez chwilke ? Teraz jak juz wiem ze kichne to normalnie w klebek sie zwijam
Ale mi narobilyscie ochoty na te placki ziemniaczane... A ja cholera od dwóch dni na chlebie z masłem żeby mi znów wymioty nie wróciły [emoji16][emoji16]
![]()
[/QUOTE![]()
Ja dziś nie tknelam bułki z masłem po wczorajszej nocy a tylko one mi wchodziły, dziś ugotować am kapustę z grochem pojadam zanim się ugotować a teraz już żałuję![]()
Muszę się zmusićPij często ale małymi łykami to może Ci się nie cofnie
![]()
![]()
Czyli nie jestem sama też się zwijam w kłębekTeż tak mamale to się zdarza
ja jak mam kichać to kucam albo się pochylqm a jeśli leżę to podginam nogi do brzucha
![]()
![]()
Nie mam pojęcia ale zeby chociaż ten litr był albo najlepiej półtora. Ja to chyba conajmniej 2 litry pije a w dzien nie sikam tak ciagle jak w nocy heheMuszę się zmusićile litrów gdzieś przez dzień wypije ie?
Jak coś się zdarza u nas kilku tzn, że norma i nie ma co się martwićCzyli nie jestem sama też się zwijam w kłębek
Melania bardzo mi sie podobaTak Wam zazdroszczę dziewczyny ze macie ochote na różne pyszności u mnie lipa totalna na nic nie mam ocoty nawet jak czytam o jedzeniu to mnie mdli :/ zjadłam pierogi może zaraz troszkę przejdzie. A co do imion to mi się podoba dla dziewczynki Melania i Lenka a dla chłopca Marcel![]()