Elodia
Fanka BB :)
Pij często ale małymi łykami to może Ci się nie cofnieA ja bardzo mało pije, wiem że źle ale nie mogę, zbliża się wieczór i już coraz gorzej się czuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pij często ale małymi łykami to może Ci się nie cofnieA ja bardzo mało pije, wiem że źle ale nie mogę, zbliża się wieczór i już coraz gorzej się czuje
Też tak mamMacie tez tak ze jak kichacie to strasznie boli brzuch przez chwilke ? Teraz jak juz wiem ze kichne to normalnie w klebek sie zwijam
Ale mi narobilyscie ochoty na te placki ziemniaczane... A ja cholera od dwóch dni na chlebie z masłem żeby mi znów wymioty nie wróciły [emoji16][emoji16]
![]()
[/QUOTE![]()
Ja dziś nie tknelam bułki z masłem po wczorajszej nocy a tylko one mi wchodziły, dziś ugotować am kapustę z grochem pojadam zanim się ugotować a teraz już żałuję![]()
Muszę się zmusićPij często ale małymi łykami to może Ci się nie cofnie
![]()
![]()
Czyli nie jestem sama też się zwijam w kłębekTeż tak mamale to się zdarza
ja jak mam kichać to kucam albo się pochylqm a jeśli leżę to podginam nogi do brzucha
![]()
![]()
Nie mam pojęcia ale zeby chociaż ten litr był albo najlepiej półtora. Ja to chyba conajmniej 2 litry pije a w dzien nie sikam tak ciagle jak w nocy heheMuszę się zmusićile litrów gdzieś przez dzień wypije ie?
Jak coś się zdarza u nas kilku tzn, że norma i nie ma co się martwićCzyli nie jestem sama też się zwijam w kłębek
Melania bardzo mi sie podobaTak Wam zazdroszczę dziewczyny ze macie ochote na różne pyszności u mnie lipa totalna na nic nie mam ocoty nawet jak czytam o jedzeniu to mnie mdli :/ zjadłam pierogi może zaraz troszkę przejdzie. A co do imion to mi się podoba dla dziewczynki Melania i Lenka a dla chłopca Marcel![]()